Booking den gününden önce rezervasyonu yaptırın kredi kartı istemeyen yerler var rezervasyon için iptal etmeyede gerek kalmaz en kötü hostel sahibi saygıyla anar.
2. ve en büyük sorunsa yurt dışı çıkışlarında dönüş biletin yoksa büyük ihtimal Tom Hanks'in terminal filmini 2-3 gün yaşarsın. Tamda güvenlik önlemlerinin hat safada olduğu zamanda dönüş biletsiz Paris'e giriş yapmak büyük cesaret. Gönlünce olur umarım.
Umarım gönlümce olur hocam. Dönüş biletim yok şuan için tek düşündüğüm sıkıntı bu ama sanırım yeşil pasaportdan dolayı rahatlık sağlarlar bana. Haberlerde okuyorum epey protesto varmış Paris de kötü bir zamanlama yaptık. Aslında euro 2016 bir yandan iyi ama bakalım hayırlısı
Kardeş öncelikle tebrikler cesaretinden dolayı...
Yeni evli, yeni baba ve işsiz olmasam konunun başından son mesaja kadar içimden ufak bir miktar da olsa Sponsor olmak geçti...
Allah yardımcın olsun, kötü bi zamanda gidiyorsun...
Booking'den rez kağıdını hallettiysen havaalanında sorun yaşamazsın ama işte dönem kötü Fransa'da, umarım başka sorun çıkarmazlar... Maça geldim, döneceğim hemen dersin... Bilet sorarlarsa buradan bi arkadaş aldı biletimi dersin...
Türk Restaurantlar yardımcı olur diye düşünüyorum, Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur ya hani
15 kilo yükle saatte en fazla 5 km yürüyebilirsin, o da dinlenmeden! 17 km 4 saat sürer, bilgin olsun
Keşke daha önceden yazsaydın, Sponsor bulunurdu diye düşünüyorum...
Hadi yolun açık olsun, olaylara karışma
Öncelikle evliliğiniz hayırlı olsun çocuğunuz da uzun ömürler yaşasın.
Bir an bir cesaretle bir hışımla aldım bileti , hiç de araştırmadan. Paris de devlet karşıtı protestolar çok artmış şu aralar , temmuza kadar olağanüstü hal ilan edilmiş. Askerler geziyormuş sokaklarda , euro 2016 diye bomba ihtimali çok yüksek diyorlar. Bir yandan gerçekten çok kötü zamanlama ama şimdiden kendimi kötü ortama en kötülere hazırladım eğer orada bunlar ile karşılaşmazsam çok güzel geçer gibime geliyor. Hani kötüyü düşünerek gidicem ama az ucundan iyilik görürsem ne mutlu bana.
Bol bol fotoğraf atıp günlük Wi-Fi bulduğum yerlere girer buraya gece nerede kaldığımı neler yaptığımı yazarım
Yürüme konusuna gelirsek 2km içinde otostop bulmayı planlıyorum parise. Yoksa yandık
Ah bir de sponsor bulabilsem

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:34:38 -->-> Daha önceki mesaj 01:32:49 --
Pariste değilim malesef, oralarda olsaydım yardım etmek isterdim ama napalım. Birde çeşke tüm bunları bileti almadan önce düşünseydiniz :/ Pariste dil konusunda sıkıntın olur ise buradayım elimden geleni yaparım ( ingilizcene fazla güvenme 10 kişiden sadece 0.5 i çakma ingilizce biliyor zaten

)
Çakma ingilizce biliyorlarsa iyi bende tam biliyorum sayılmaz. En azından akademik var ama teknik ingilizcem yok.
Yani sağır duymaz uydurur hesabı Paris de küçük çaplı fakat güzel bir macera yaşayacağım