Dün bu mamadan aldım biraz yedi sonra beğenmedi yemiyor. Tavuk soteyi beğeniyordu

Sizin önerdiğiniz markadan da alır denerim. Balığı pişmiş vermeliyim değil mi? Eğer pişirmem gerekiyorsa balığı ara ara verebilirim balık evde çok kötü kokuyor.
İsmi yazmayayım, linki de kaldırabilirsiniz sıkıntı olmasın ama o mamadan bir daha hiç almayın diyebilirim sadece, kediler için hiçbir şekilde tavsiye etmeyeceğim, biraz araştırırsanız sizin de neden tavsiye etmediğimi çeşitli yorumlardan görebileceğiniz gibi bir mamadır. Size ilerde hem bol veteriner masrafı çıkarır hem de kediniz bol hastalıklı mutsuz bir kedi olur.
Tavuk çok nadir veriyorum ben, veteriner de tavsiye etmiyor kaç kere konuştuk bu konuda sindirim sistemlerine zararlı diyor, çünkü ne zaman tavuk yeseler kusuyorlar, bağırsakları bozuluyor demek ki tavuklarda bir şey var. Hatta kırmızı et için de geçerli bu dediğim, en doğal hayvansal gıda ve protein sadece balıkta kaldı artık, o yüzden öneriyorum.
Balığı biraz yağ biraz su koyup tepsiye doldurup fırında pişmiş veriyorum ben, oralarda sardalya var mıdır bilmem, burada çok oluyor, hem kılçıksız gibi çok rahat yiyorlar hem de fiyatı çok uygun, hamsi daha kılçıklı olduğu için pek tercih etmiyorum. Koku meselesinde haklısınız ben de ayda en fazla 3-4 kere veriyorum balığı, süt ayda bir kere ancak o da sulandırılmış, ayda bir iki defa da bir iki kaşık yeşil fasulye yemeği bizimkiler seviyorlar. Bir de mevsiminde arada dışarıdan taze çim toplayıp verin, sindirim sistemlerini temizler ve kusmalarını sağlar. Dışarıda rüzgar, toprakta yuvarlanma koşturma vs. derken dökülen tüyleri uçup gidiyor ama evde bu durumlar olmadığından daha fazla temizlenirler ve o tüyler midede birikir, çim yedikleri zaman o fazla tüyleri kusarak atar ve rahatlarlar.
O domaini de ben satmıştım bu arada, yeni sahipleri de gerçekten hayvansever insanlar, neyse kolay gelsin