Tasaranadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buna yakın bir konuşma benimlede oldu, hatta ben cumartesi günü bir otobüse verip yollayabilirsin demiştim bilgisayarı daha hızlı istanbula ulaşması için. Burada bir tutarsızlık var, açıklama yapılması gerekiyor.
Açıklama yaptım yine yapayım ürünü gönderirseniz kontrol eder dener paranı öderiz demişti her iki arkadaşta bilgisayarın fotolarını özelliklerini vs. istediğiniz bilgileri gönderdim. Her iki arkadaşta aracımın yanına gidemeyeceğini söyledi ve bende elden teslim olması birinci tercihim olduğunu belirtmiştim. Net bir anlaşma olmadığı gibi aramızda ben ürünü neden önce göndereyim? alacak olan aracımın yanına gidebilirse kabul etmiştim ama diğer türlü güven sorunun olması normal değil mi? Önce ben ödeme istesem olmazdı size ben teklifi sundum şimdi sizin önce ürünü istemeniz aracıma değilde sizin adresinize göndermem olur mu? ve R10 kurallarına göre itrader durumuna göre önce ödeme yada ürün gönderimi yapılır. Her iki alıcıdan da yüksek itaderim önce ödeme almam gerekli kurallara göre.