Ben cuma günü arkadaşla tüm sistem için fiyatta anlaştım. İster ist içi elden gönderebilirsin , ister sanalpazara koyabiliriz , ister gönder direk sanalpazar komisyonunu sana vereyim dedim. Lakin arkadaş hala satmaya çalışıyor. Tamam paraya ihtiyacın varda, ben komplesini alıyorken neden ssd yada sadece monitör için pmlere dönüş veriyorsun anlamış değilim.
Size durumu anlattım izah ettim diye hatırlıyorum ama yeniden yazayım hocam. Öncelikle evet aramızda tam net olamasa bile bir anlaşma sağlandı fakat ben ödememin en geç pazartesi günü yapılması gerektiğini söyledim ve İstanbul'daki aracım ile sizin bulunduğunuz yerde bayağı bir mesafe var demiştiniz aracım gelemeyecek durumda işlerinden dolayı sizde gidemeyeceğinizi söylemiştiniz. Sanal pazar komisyonu da yüksek olduğu için orta yolu bulmayı teklif etmiştim en son fakat ödeme bana yine sanalpazar üzerinden geç geldiği için daha erken bulunduğum ilden birine satmaya çalışacağımı satamazsam pazartesi günü ne kadar sizin içinde uyarsa yeniden görüşürüz pazartesi olmazsa gönderirim diye konuşmuştuk diye hatırlıyorum. Eksik yada yanlış hatırladığım birşey varsa şimdiden özür dilerim sizden öncede sonra da bir kaç kişi ile detaylı görüştük çünkü ve bir çoğuna aynı şeyleri söyledim. Erzumdan elden teslim önceliğim diye.
Buna yakın bir konuşma benimlede oldu, hatta ben cumartesi günü bir otobüse verip yollayabilirsin demiştim bilgisayarı daha hızlı istanbula ulaşması için. Burada bir tutarsızlık var, açıklama yapılması gerekiyor.