UtkuKockaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamda bekledigim cevap. Sen wordpress tema kurup 1 saatlik duzenlemeyi 45 gune yayipta eklenti bolumune girip iletisim formu yazdiktan sonra onu kurup teslim etmeye 1500 lira normal bir fiyat diyorsan kusura bakma ama sacmaliyorsun. Adam gibi isini yapan adama hakki neyse verilir dedim zaten. Benim anlatmak istedigim sey isi bilmeyen insanlari keriz yerine koyan adi insanlar.
Hocam anlatmak istediğim şey, eğer wordpress kurup 1 saat düzenleme yapacak adamı kıralamak zorundaysanız, o adam ne kadar istiyorsa vermek zorundasınız. O adam sizi keriz yerine koymuyordur.
Heee, bana kalırsa forumun %80'i zaten kerizin önde gidenidir. Orası ayrı.

Ben şimdi gidip, karakalem ile portremi çizdirmek istesem, adama gidip sen bu işi 5000 TL'ye yapamazsın bunun ederi olsa olsa 200 TL. Zaten her gün çiziyorsun bu işi çok iyi biliyon, kısa yolu falan var, aslında hiç çalışmıyosun 15 dakikalık iş desem ne olur?
- Adama saygısızlık olur. Hakaret olur. Sömürücülük olur. Kul hakkı olur.

Bana göre bilgisayar kullanmayı bilen herkes, Wordpress'i kurup tema kurabilir, eklenti ekleyebilir, ayarlarını yapabilir. Wordpress zaten bunun için var. O admin panelini zaten sıradan insanlar kullanabilsinler diye yapmışlar.

Ama siz bunu yapamıyorsanız, profesyonel destek arıyorsanız karşılığını kiraladığınız uzmana vermek zorundasınız. Bu 1500 TL olur, 100 TL olur farketmez. Orası beni ilgilendirmiyor. Bu tarz işlerle uğraşmıyorum çünkü. Piyasası nedir bilmiyorum.
Ama forumda sağda solda bazen görüyorum. 10 TL, 20 TL falan istiyor çocuklar. Harçlık parası yani. Yanına Seo Paketi bile çakıyorlar
Bence karıştırıyorsunuz ?

Bence insanları keriz yerine koyanlar kendileri. 1000TL veya 50 TL vereceğine, 15 dakika yazı okusalar zaten o işi kendileri yapabilecekler.
Eğer uğraşmak istemiyorsalar ya da 2 tane butona tıklama zekaları yoksa, para vermeye mecburlar.