Sebebi;
Bari kiloyla sataydınız yav.
Facebook da gördüm. Şahsımla bir alakası yoktur.
Hocam haklisiniz bir yerde ama bazi tasarimcilarda cok sacma fiyatlar cikariyor. Yahu alti ustu basit bir one page tema yukleyip ufak tefek duzenlemeler yapacaksin. Ona 1000 lira istiyor. Ustune bide iletisim bolumu eklemeyi revize diye adlandirip 200 lira daha istiyor. Hele host domaine 200 lira gibi aptal diyatlar istiyorlar. Bir arkadasimizin basina gelmis. 1500 liraya site yaptirmis 45 gunde yapmislar. Sonra ufak bir logo degisikligi icin 300 lira daha istemisler yoksa sireyi teslim etmeyiz demisler. Bende aldim ayni siteyi bakarak 1 saatte yaptim. Git iptal et parani al dedim. 1 kurusta para almadim. Ne biliyim yani hazir tema kullaniyosan bence hakettigin en fazla 100 lira ( duzenlemeler icin) ama bastan bir tema hazirliyorsan o zaman 500-600 liraya calisabilirsin. Gidipte misal bilyoner gibi bir site yapicaksan tabiki 5000 lirada hakkin ama arkadasim sadece bir firmaya site aciyorsun ve hazir tema yukleyip 1 saatlik islem yaptiktan sonra 1000 lira para istiyorsun... Oldu. Cogu tasarimcinin islerine bakiyorum, hazir tema, ustunde bir iki degisiklik hooop 500 lira. Yok sana 500 lira. Sen boyle yaparsan isi bilen baska adamda gider 100 liraya yapar 50 liraya yapar citinida cikaramazsin. Ama tekrar ediyorum. Bu soylediklerim basit siteler icin gecerli.