Prode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba ,

Olay şu diye düşünüyorum yanlışım varsa düzeltiniz , bu şahıs sizden domain kaydı için 90 TL talep etti sizde yolladınız fakat domainleriniz elinize ulamadığı için ücretinizi iade istediniz. Bu en doğal hakkınız firmada size geri ödemeyi yapacağını kredi kartı vs gibi şeylerler oyaladığını düşünüyorsunuz. Burada da haklısınız. Firmanın varsa r10 ' da üyeliği konuya davet edebilirsiniz. Gerekli dekont vb yazışmaları sunmanız halinde yönetici arkadaşlarımız gereğini yapacak ilgili kişiyi sizin mnağduriyetiniz giderene kadar r10.net üzerinden yasaklayacaklardır.
Olayı doğru anlamışsınız fakat tek bir yerde yanlış anlaşılma var o da kendisi iade etmeyi 3-5 gün içinde gerçekleşeceğini söyledi.Buraya açmamda daha önce konusu var olur ya bir arkadaş ucuz diye almak ister bu bilgi bilinsin ki bu tarz insanlarla ticarette bulunup mağdur olmayalım

Ayrıca bu yaptığım ödemeye dair: http://hizliresim.com/NEbq0O
Konuşmadan bölümler;

================================================== ==============================
Gönderen : osman3322
Alıcı : hsynnr
Tarih : 2016-05-12 13:06
Başlık : Cevap: domain
--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı:
hsynnr Adlı Üyeden Alıntı
kardesim hala olmadı mı ?
Bakiye bitti sizin 2-3 domain aldık hocam bakiye onaylanmasını bekliyoruz destekleri biraz yavaş size domainlerin aciliyeti varsa para iadesi yapabilirim sorun olucaksa.

================================================== =

================================================== =============================
Gönderen : osman3322322
Tarih : 2016-05-12 21:08
Başlık : Cevap: Acilll
--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı:
Kardeş bana ulaş lütfen artık
Usta hepsinin para ödemesini yaptım tescil edildi iptal et diyorsan edim bakiye olarak hesabına eklim domain SAT o parayla 10-15 TL dek SAT 7.5 TL dek domain verim sana para kazan yetisemiyoruz bu forumda satın alan çok attığınız parayı kredi çekmiş iade edecektim ister 3-5 güne paranızı iade edim isterseniz bakiye olarak eklim SSL sertifikası veya domain satın bizim uzerimizden

================================================== ==============================

Gönderen : osman3322
Tarih : 2016-05-14 23:34
Başlık : Cevap: Acilll
Alıntı:
Alıntı:
osman3322 Adlı Üyeden Alıntı
Alıntı:
Merhaba ödeme hangi gün olacak bir cevap versen
Geldim hocam inan elime ne zaman para toplanırsa ozaman anında hesabına ödeyeceğim hocam keşke parayı atmadan önce almıcam deseydiniz madur oldunuz ama yapabileceğim inan birşey yok borç cok bende o yüzden bu işlerdeyim.
Yani para yok inanın atsam kredi kartı çekmese anında iade edecektim ama -800 tl de kart hemen çekmiş asgari olarak
hsynnr : Hocam ama böyle olmaz hiç değilse parça parça atın ya da -trader ve şikayet açacağım siz bir firmasınız değil mi bmde zora düştüm
parca parca atim hocam paypalda 10 lira var geldikce atim o zaman.
firmayız ama bizde insanız ben size birşey için zorlamadım izah da ediyorum kart cekmiş param yok zaten borc var bu işi hayrına yapmıyorum.
Benim sucum değil sizde suclusunuz demiyorum atmıcamda demiyorum biraz anlayış gösterin sadece

Bu konuşmadan bazı kısımlar sanırım yeterli olacaktır.

Hocam böyle açık oldu sanırım

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:37:39 -->-> Daha önceki mesaj 01:35:11 --

Aikeos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vergi dairesine şikayet edin.
10 15 bin tl cezayı çaksınlar
onuda yapacağım arkadaşa farz oldu böyleleri piyasaya zarar veriyor