AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar onbinlerce makale de alınsa 100 kelımesı 1tl altına yazmak ve yazdırmak forum kurallarına aykırı. Bızlere bunu bıldırmedıgınız surece ya saddece kızacaksınız ya elestıreceksınız. Bızlere rapor edın, bılgı verın, gereklı ıslemı uygulayalım. Bu konuda, ozellıkle ben de ısın ıcınde oldugum ıcın, cok tıtız davranıyorum ama sızler rapor etmeyıp bılgı vermezsenız bızlere, bu tur sorunlar sureklı olmaya devam edecektır. Bızlere bu konuda yarımcı olun kı bızler de yazarların haklarını koruyabılelım.
konuşmayı bildir butonu ile size taban fiyat altında teklif aldığım görüşmemi ilettim Alper Bey.

Taban fiyatın en azından 100 kelimede 1,5 TL olması için bir revizyon yapılabilir bende bu yönde görüş bildiren arkadaşlarıma katılıyorum.Zaten kendi kalitesini bilen yazarlar 1 TL'den çoğunlukla çalışmıyorlar.Keza bende 2 seneye yakın süredir 100 kelime 1,5 TL'den hizmet veriyorum maksimum 1,25'e düşüyorum toplu alım olması halinde..hatta bugün yılbaşı sonrasında yapmadığım zammı da yaptım

Kısaca 50 kuruşluk bir revizyonun makale alıcılarını mağdur edeceğini düşünmemekle beraber bedavaya iş yaptırmaya çalışan kişilerin yada toplu olarak ucuzdan yazıp sürümden kazanan kalitesiz ekiplerin bu sayede eleneceği görüşündeyim.