AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yönetim kafasına gore fıyatı yukseltemez, arz talep olacak bıze sunulacak buyuk cogunluk tarafından bırsey kı ona gore degerlendırıp ısleme alalım. "hadı hurraaa hakları koruyalım " dıye fıyat yukseldı mı, bu sefer yazdıracak adamın hakkı soz konusu oluyor. bu sefer onlar da "kardesım o zaman yazarların da kalıte bazında altlımıtı yukseltın kı verdıgımız paraya adam gıbı makale alalım" konusu ortaya cıkıyor. Halıyle toplu bır sekılde bıze gelındıgı taktırde yonetım olarak bunun gorusmesı yapılabılır, aynı bu koyulmus olan 100 kelımesı 1tl altlımıtınde oldugu gıbı.
O zaman oylama yapalım.

Makale yazarlığı, editörlük, post işi için yeniden fiyat ayarlaması yapıp, açık ve net kurallar koyalım ve hatta her iki tarafta anlaştığı fiyatla ilgili yönetimi bilgilendirip ödeme kanıtını da göndersin.

Post işinde de aynı sorun var. 100 post 10 TL gibi bir fiyat var. Ya ben post atma işini yanlış biliyorum ya da işverenler nasıl olsa taban fiyat bu kadar deyip yok şu kadar kelime özgün olsun, yok özgün resim eklensin, yok şunu şuradan, şunu da buradan ekleyeceksin diyerek post işi yaptırıyorlar.

Peki editörlük bu konuda da sorun yok mu sizce. En çok rağbet gören her üç kategoride de parasal sorunlar var. Kurallar açık değil, işin tanımı net değil. Herkes işi kafasına göre tanımlamamalı. Konu açan kişiler de istediklerini net olarak yazmalı...

Yönetim olarak buna gerçekten bir çözüm bulunmalı.

Saygılar.