Martin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimseye yalan konuşmuyorum. Pratikte birşeyleri test etmeden kimseye asla öneride bulunmam..

Aşağıdaki resime iyi bakalım ? İ3 3220 + R7 265-X ekran kartıyla 1920x1080 Full HD 150 Fps veriyor sistem..Bizzat satış konumdan kalmış saklarım bu tür resimleri.

Ramler konusuna değinmişsiniz ama aşağıdaki tablo bazı şeyleri açıklıyor sanırım.. Render işiyle uğraşanlar özellikle 3.000 mhz altı ram olaylarına kesinlikle bakmıyacaktır.. Biz arkadaşa günümüz dünyasında ne yapabilecekse onu önerdikki kaldıki bütçeyide aşmadık.

Daha fazla ikili polemiğede girmek istemiyorum..Çünkü ortada bir problem yok kaldıki sistemi hazırlarken siz öneride bulunmuşsunuz, onu görsem konuya yazmaya gereği duymazdım sizi desteklerdim.

Herkese hayırlı forumlar dilerim.
Hocam ben gta5'den bahsediyorum siz cs godan bahsediyorsunuz bilmem farkındamısınız

Şuan kullandığım ddr4 2666 cl13 değerlerini yazıyorum size şuan Aida'da yaptığım.Yalnız sizin vermiş olduğunuz işlemcilerle değil bu test onu belirteyim buna rağmen oldukça yüksek değerler aldım.

37639 disk okuma.
404541 disk yazma.

Değerlerin ne kadar iyi olduğunu görmüşsünüzdür.Ayrıca Render işlemi yapanlar için mhz değeri yüksek cl değeri düşük ramler her zaman tercih edilmelidir.3000 mhz sorun yaşandığı için tercih edilmiyor düşük olduğu için değil tabi bazı insanlarda sorun yaşıyor diye herkesde sorun yaşanacak diye kural yok.

Tartışmıyoruz sizinle arkadaşa ikimizde yardımcı olmaya çalışıyoruz ben toplanılan sisteme r7 370'i yakıştırmam ve alınmasını önermem siz ise r7 370 alınmalı diyorsunuz bırakalım bunun kararını konuyu açan arkadaş versin.