Dostum bazı sorularım olacak özel cevaplandırırsan sevinirim

1) Eski sevgilin senle tanıştığında bakiremiydi?
2) Eski sevgilinle ilişkiye girdin mi?
3) Maddi anlamda nasıl bir ilişkiniz vardı?
4) İlişkiyi götüren senmiydin yoksa ikiniz çaba gösteriyormuydunuz?
5) Kaç kere Ayrıldınız?

1) Eğer hayır değildi ise cevap. Dostum sen zaten baştan seni aldatılmaya kabullenmişsin demektir. Eğer bir kız kocasına değilde, herhangi birine daha önce vermişse eğer, zaten onunla bir işin olmaması lazım. Şimdi ki yeni kuşakta sıkıntı bu. Kız bakireliği pek umursamıyorlar. O nedenle seninle değilde hemen başkasıyla birlikte olması sorun değil. Herhangi engeli yok sonuçta. Sende onu o şekilde kabullendiysen eğer o zaman onun sana karşı yaklaşımı aşağı inmiş demektir. Çünkü her ne kadar kadınlar kendilerineleri iyi davranılmasını isteseler de, sert erkekler her zaman gözde olmuştur.

2) Senden önce ilişkiye girip senle tanıştıktan sonra sende onunla ilişkiye girdiysen bu kız zaten erkekleri tanıyor demektir. Belki sen onu çocuk mahsunluğunla sevdin ama o tabiricaiz kaşarlandığı için bir adım önde. Seninde onunla cinsi münasebetin olduğu için sadece sen onun için önceki erkekler nasılsa sende aynısın demektir. Onun ilk ve unutamadığı erkeği, bekaretini verdiği erkektir. Onu asla unutamaz belki sen onun yanında bin kat iyisindir ama kızlar işte iyiliğe güzelliğe bakmıyorlar. Alakasız adamlar bile birlikte olabiliyorlar.

3) r10 büyük ihtimal kazanıyorsun. İstanbul ortamı barlar, geziler falan filan. Eğer maddi anlamda sen onu çekiyorsan paran içinde senle olabilir. Sen gidince parada gitti. Artık sana ihtiyacı kalmadı.

4) Şimdi ilişkilerde en büyük yanlış özveri. Eğer sen ilişkinin bitmemesi için çabalıyorsan kız bunu görüyor. O ise çabalamıyorsa senin adım atmanı bekliyorsa oradada hatalısın. Çünkü bazı kadınlar erkeğin çabasını kullanır ve en küçük sarsıntıda seni bırakır. O nedenle çok fazla ödün veren taraf olmayacaksın.

5) İlişkiniz esanasında kaç kere ayrıldınız. İstediği olmayınca ayrılan taraf o olursa o zaman sıkıntı var demektir. Sen değilde o ayrıldıysa senden daha önce seni feda etmesi çok kolay olacaktır.

Yakın bir zamanda bir sevgilim vardı kadının geçmişi biraz kötüydü. Benimlede evlilik sitesinde tanışıp sonra ücret karşılığı bir gece geçirdikten sonra ilişkimiz ilerlemişti. Bekar bir erkek olarak ihtiyaçlarımı onunla karşılıyor olmak güzeldi. Ancak hep bana karşı bir maddiyatçılığı söz konusuydu. Hafta sonları gezer, akşamda karşılığını hep alırdım. Birlikte tatil yapardık. Belli süreden sonra o geçmişini bıraktını söyledi. Ben ise sadece belli amacım olduğu için ses çıkarmadım. Onun evine taşınmıştım. Yaklaşık 7 ay karı koca hayatı yaşadık. Sonra bir gün maddi nedenlerden ayrıldı. Bir ay görüşmedi telefonlara çıkmadı face kapattı. Ben hiç vakit kaybetmeden yine evlilik sitesinden başka bir bayanla tanışıp onunla birlikte olmaya başladım. Sonra samimi bir fotorafımı ona yolladım. İnanırmısın o beni sevmediğini ayrıldını söyleyen kadın değişti. Ben birlikte olmak istediğimde beni geri çeviren kadın ben demeden benimle ilişkiye girmeye başladı. Kadınlar kıskandırılmayı sevmezler. Daha sonra hem onunla hemde diğer bayanla birlikte oluyordum. Ancak ikiside benim gözümde zerre kadar değerleri yoktu. Çünkü geçmişlerinde kimler geldi kimler geçti durumundaydı. Ne ben ilk nede ben son olacaktım. Onunla gelecek kursaydım belki ben yokken beni aldatacaktı. Çünkü malum olay çıkar olayı olay kıskançlık olayına dönmüştü. Yaşta 30 geçti artık bir yuva kurma zamanı gelmişti. Namuslu dürüst bir kızla tanıştırıldım. Son mesaj olarak evleniyorum daha arayıp sorma dedim olayı bitirdim.

Hayat tecrübelerden ibarettir dostum. Eğer kız geçmişi senle başlamıyor senden öncesi varsa sadece kullan ve geç. Bu bazı arkadaşlar için kızdıracak laf olacaktır. Ancak durum böyledir. Bir kadının bir kocası olur kadın başka erkeklerden keyf almışsa seninlede yetinmez. Ama daha önce geçmişi olmayan sadece senle yetinir. Benim kültürüm böyle hayatımı adacağım kadın daha önce bir erkekle olayı olmayacak olursa sadece kullanırım sonra yallah. Kızlarda akıllı olacak bir erkeğin onlara hayatlarını adamasını istiyorlarsa daldan dala konmayacaklar. Güzellik çabuk gelip geçer yıllar sonra ki pişmanlıklar fayda etmez.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:40:38 -->-> Daha önceki mesaj 21:31:59 --

Sana tavsiyem o yatıp kalkan kız vardı ya onun yüzünden ayrılmıştınız onu elde et ve onunla birlikte ol onun çevresinde ki ortamlarda dolaş düşünsene seni bırakıp başkasıyla yatmıştı sende en yakın arkadaşıyla yatıyorsun eğer seni seviyorsa ona büyük ders olacak sevmiyorsa o ayrı

Bundan sonra hayatına giren kadınlarla ne yapacağını belirle eğer evleneceksen sonunu getir ama evlenmeyeceksen hiç ciddiye alma istediğini al işe yaramayınca ilk bırakan sen ol kadınlar terkedilmeyi değil terkeden taraf olmayı severler sen böyle yaparsan daha çok onu kullanırsın bu sefer peşinden ayrılmaz. Malesef zayıf güçsüz karakterde erkekleri kadınlar sevmez onlara çile çektirecek süründürecek erkeklere saygı duyarlar sakin ve kendini ona adayan erkeği ise elinin tersiyle iter hayat böyle değilmi zayıfların hiç bir söz hakkı yoktur dostum. Geçmiş olsun. Bundan sonra kadınları çok ciddiye alma derim

Jeweld Nickli Üyeden Alıntı  Mesajı göster
İzmir desin abim. Olacak öyle çakmalar makmalar.  Doğuda bi tek temiz kız bulursun.
Benim konuda bahsi geçen bayan doğuludu ben onunla dini nikahsız 7 ay gece gündüz beraberdim bu dine, dile, millete, ırka bakmıyor

Ya şimdi eskilerin lafı var kanı bozuk, sütü bozuk, mayası bozuk. Şimdi çocuğu neidüü belirlirsiz mekanlarda besmele çekmeden kazandıysan doğal olarak oda temel tutmuyor. O nedenle 5 dakikalık zevk deyip geçmeyin sana hayrı sıkıntısı olmaz ama başkasınada hayrıda olmaz dostum. Çocuğu kazanırken helal kazanacan haram kazanılanla rı görüyoruz. Hergün tecavüz olayları bizim garip hatçenin aldı başını götürdü. Bu hetçeler oldu sürece erkeğe hiç bir zaman suç bulamazsınız ne derler fino köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek peşinden gelmez değil mi?