22 yaşındayım, bilgisayar mühendisliği okuyorum, okullar tatile girince 3.5-4 aylık bir boşluğa girdim. Günde yaklaşık 17-18 saat bilgisayar başındayım. 7 yıldır grafikerlikle uğraşıyorum, bu işten aileme muhtaç olmadan geçimimi sağladım lise-üniversite yıllarımda, grafikerlik konusunda tecrübeli sayılırım. İmzamdan veya Buradan referanslarıma bakabilirsiniz. Onun dışında 10 yıldır internet ile haşır neşirim, daha önce birçok gelirli web sitem oldu. Bu işlerden de az çok anlarım.

Grafik (Web tasarım, banner, kartvizit, broşür ve diğer grafik tasarımlar) işlerinizi yapabilirim.
Sosyal Medya Yönetimi yapabilirim.
Canlı destek hattında durabilirim.
İngilizce-Türkçe çeviri işlerinizi yapabilirim. (Okuduğum bölüm ingilizce olduğundan upper intermediate seviyesinde ingilizcem var)
Ulead Video Studio ile özgün videolar hazırlayabilirim & düzenleyebilirim.
Wordpress Yönetimi yapabilirim.
Hosting konusunda da çok az bir tecrübem var, işi tam anlamıyla öğrenene kadar ücretsiz - öğrendikten sonra ücretli bir şekilde çalışabiliriz.

Aklıma bunlar geldi şimdilik. Para için iş aramıyorum, günde yaklaşık 17-18 saatlik boşluğumu doldurup, kendimi geliştirip bir şeyler öğrenme isteği ile açtım konuyu. Alacağım işi layıkıyla yapacağımdan şüpheniz olmasın. 6.5 yıldır bu forumdayım, hiçbir işi yarıda bırakmadım, yarıda bırakacağım işleri almıyorum zaten. İzmir için ofisinizde yer verirseniz gelip çalışabilirim. Freelancer olarakta yukarıdaki belirttiklerimi yapabilirim.