Arkadaşlar,
Siyasetle ne alakası var bunun, ben örnek verdim, rokette üretmiyoruz, işlemci de üretmiyoruz, böyle teknolojilere sahip değiliz. Daha once bir çok konuda örneklemeler yaptım, hepsinde araçlarla ilgili örnekler verdim, Bmw dedim Tofaş dedim, birinin maksimum hızı 180 siz 240 yapmak istiyorsunuz dedim.
Neden hemen konuyu siyasete çekiyorsunuz anlamış değilim, o cümle biraz üstünde yazdığım paranın yurtdışına kaçmasıyla alakalı, araba da üretiyor olsak, kendi arabamızla kendi asfaltladığımız yolda gitsek çok daha ekonomik çok daha ülkeye ve millete faydalı bir iş olmaz mı ?
Kınıyorum bu şekilde düşünen arkadaşları. Beni tanımıyorsunuz, ve yaftalıyorsunuz.
Ayrıca söylediğim de hatalı ya da yanlış bir şey değil. Siyasi görüşünüz bazı söylemleri yanlış anlamanıza sebep olabilir.
@PlusTeknoloji ; tabikide düşünüyorum, son cümlem veryansın etmekten ibaret zaten.
@norchem ; Konunun siyasetle alakası yok, söylediğim bir cümle söylediğim diğerlerinide alıp götürmedi, bir çok insan aynı fikirde ki beğenmiş. Asfaltlar arabalar olduğu için var, tarlada gitmeyecek sonuçta bunlar, ülkemiz bir araba üretmiş olsaydı keşke biz de o arabalarla o asfaltlarda gönlümüzde gitseydik. Şu an kimimiz Alman arabası seviyor, kimimiz İtalyan. Perspektifi geniş tutarsanız ne söyelemek istediğimi anlayabilirsiniz.
Nitekim, konu araba ya da asfalt değil!