Big_Turk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mantığı geliştirmek tamamen size bağlı durumda. Burada ki kimse size uygulama yapınızı bilmeden nokta atışı yardımda bulunamaz. Uygulamanızda cihaz kimliği ile ilgili bir anahtar üretebilirsiniz, 2 aşamalı kontrol yapabilirsiniz. Cihaz bağlanır bağlanmaz X.php dosyasına bağlanıp json.php dosyasının adresini bu X php dosyasından okuyarak cihaz belleğinde tutabilir. json.php dosyasının adını sürekli değişir ve x.php içerisinden güncelleyebilirsiniz vs vs buradaki sınır sizin düşünceniz ve geliştireceklerinizden ibaret...
Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, Her üye'nin bir cihaz id'si DB'de zaten kayıtlı. Bunu kullanmayı denedim ancak Login olmayan kullanıcılarında Json'a erişmesi gerek burada sorun yaşıyoruz.

Bu durumda iki ayrı json dosyası oluşturmam gerekecek sanırım. İlk Json sadece kullanıcının Login olmasına olanak sağlayacak. İkinci Json ise kullanıcı login olduktan sonra diğer verilere erişme olanağı sağlayacak.

Ancak bu durumda'da kullanıcı kayıtlı cihaz üzerinden login olup json erişim izni aldıktan sonra tekrar istediği veriye ulaşabilecek

Sanırım ben fazla detaycı düşünüyorum En mantıklı gelen şey dediğiniz gibi json adresini sürekli değiştirmek ya da token kullandırtmak.