Azönce başka bir müşterinizde bizden hizmet almış ben Alastyr firmasında CPU aşımı yapmıyordum sizin burada neden CPU aşımı yapıyorum vb. karşılaştırmalar ile bize ver yansın etti. Yabancı firmalara nazaran Türkiye'deki firmalar aslında daha iyi destek vermektedirler. Türkiye'deki müşterilerin sadece nazları bize geçiyor bence bunuda bir avantaj olarak görmeliler

Yani buda demek oluyor ki Türkiye'deki firmaların aslında CPU konusunda müşteriye sorun yaşattığı falan yok ilgili müşteri/müşteriler bir önceki firmadan CPU nedeniyle problem yaşıyor daha sonra başka firmaya geçiyor ve bu firmada CPU problemi yaşayan müşteri bir önceki firmalar ile yeni firmaları karşılaştırarak gittiği her firmayı topa tutuyor, fakat işin aslına baktığımızda sorunun kaynağının müşteriden kaynaklandığı açıkca ortadadır.

Size tavsiyem yazılımınızı optimize ettiriniz genelde CPU aşımının en büyük sebebi sql sorgusunun fazla olmasından kaynaklanmaktadır. DDos saldırısında kullanılan mantık ile aynıdır. Boş bir sayfaya istediğiniz kadar trafik gönderiniz veya istediğiniz kadar trafik alınız sql sorgusu yoksa CPU aşımından dolayı siteniz kapanmaz.