Merhaba arkadaşlar,

30 Mayıs akşamından beri, gerek paypala alternatif çözümler olsun, gerekse paypal alternatif hesap açma yöntemleri olsun sürekli araştırıyorum. Paypala çözüm için bir skype grup oluşturmak istiyorum ama grubun kişi sayısı sınırlı olacak, malesef herkesi almayı uygun görmüyorum. Bunun nedeni bulunan yöntemin çok fazla sayıda kişiye ulaşması halinde geçerliliğini kaybetmesinden korkmam ve siyaset mesajları, paypalı kötüleme mesajları, 3,5₺ hesapta kaldı bunu nasıl hesabıma çekerim gibi sorulardan grubu arındırmak. Paypalı uzun süredir kullanan, Paypal eli ayağı olarak gören bir kaç arkadaş oturup fikir alışverişi yapacağız, blackhat yöntemler dahil her şeyi konuşacağız.

Benim bulduğum bir iki yöntem var, oturup konuşmamız lazım risk almaya değer mi, başka hangi yolları deneyebiliriz vs. Grupta ana kitleyi oluşturduktan sonra gelecekte de Paypal ile ilgili her işlem için de fikir alışverişinde bulunabileceğimiz bir arkadaş grubu oluşturmak istiyorum.

Gruba gelmek isteyen arkadaşlar gruba neden girmek istediklerini, ne sunabileceklerini lütfen kısace yazsınlar, forumda gördüğüm bir kaç arkadaşı da ben direk davet edeceğim gruba, uygun görürlerse zaten bir kaç kişilik ekip başta hazır olacak.

Bu arada sen kimsin de böyle bir grup oluşturuyorsun, kişileri neye göre alacaksın vs. gibi düşünceleri olan arkadaşlar olabilir, kendilerine göre haklıdırlar, onlar da konu açıp kendi gruplarını oluşturabilirler.

Katılan, katılmayan, sitem eden tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.