2015 yılında kurduğumuz şirketi kullandığımız sistemi kapatacağımızdan dolayı firmamız bedelsiz olarak satılıktır.

Muhasebecimiz tasfiye işlemi çok uzun sürer şirketi almak isteyen birine bedelsiz devir edebilirsin dedi. Muhasebecimiz istanbul da dır. Ofisine gidip şirket hakkında tüm bilgileri alabilirsiniz.

Sadece noter masrafları ile şirketi devren alabilirsiniz. Yeni şirket kurma masrafları yerine bu şekilde devir alarak şirket sahibi olabilirsiniz.

Şirket sermayesi 10 bin TL, Tek ortak, Hiçbir banka dan kredi/kredi kartı/çek/pos cihazı vs. alınmadı. (Bazı bankalar kredi kartı göndermek istedi ancak kabul etmedik). Hiçbir yere borç harç vs. yoktur. Şirket üstüne hiçbir mülk/alım/kira/borç vs. yoktur. İlgilenmediğim için hatırlamıyorum ama bir bankada hazır kredisi bulunmaktaydı galiba 30 bin tl. Çalışmamız sadece şu şekilde olmuştur: müşteri hesaba havale yapar ürününü teslim ederiz.


Şirket: Ltd. Şirket
Ünvan: Teknoloji Market Tic. Ltd. Şti.
Faaliyet: 479114-Radyo, TV, Posta yoluyla veya internet üzerinden yapılan perakende ticaret
Kuruluş: Nisan 2015
Yer: Adana

Bedelsiz sadece devir masraflarını karşılayarak şirket sahibi olabilirsiniz. Devir işleminden sonra tüm bankalara devire dair yazı geçilecektir. Bundan sonra ki tüm bankacılık işlemlerinde tek sorumlu yeni şirket sahibi olacaktır. Hiçbir kurum ile ticari faaliyet olmadığı için sadece banka hesapları kullanıldığı için hiçbir yere borç vs. yoktur. ki zaten yasaya göre şirketin borçlarından 2 sene boyunca devir eden şirket ortağı sorumludur.

mayıs ayında ödenen geçici vergi: 388 tl
şubat ayında ödenen geçici vergi: 411 tl

Adana dışında yaşanlar şirketi devir aldıktan sonra kendi yaşadıkları şehire taşıyabilirler. Dileyen ünvan veya faaliyet değişikliği de yapabilir.