Merhaba,
Mesajınız için teşekkürler, ufak bir hesaplama yapalım. 80K çok büyük bir hit değil HTML sayfa için, bir gün 24 saat ve sadece 4 saatinde bu hiti yaptığınızı hesap edersek anlık 6-7 online a denk gelir. 2 saatte bu hiti yapsanız 12-14 online, HTML için bunda birşey yok, hatta İYİ optimize edilmiş bir wordpress için de birşey değil. Ki bu tip kullanım yapan müşteriler var.
Sizin için araştırdım, ilk denk geldiğim wordpress site, 6 aydır bizden hizmet alıyor. Daha önce hiç CPU limiti yapılmamış. Günlük ortalama, 6-7K arası değişen TEKİL hiti mevcut. Gayette hızlı açılan bir site. 40K indexi var google da, eğitim içerikli bir site. Site adresini isterseniz özelden paylaşabilirim.
Örnek olması için verdim, bütün sorunun bizim gibi firmalarda olmadığının daha iyi anlaşılabilmesi, sorun yaşayan kullanıcının öncelikle doğru bir yapılandırma yapması, araştırması, öğrenmesi, uygulayabilmesi, sonrasında halen sorun yaşıyorsa hosting firmasından yardım alması gerekir diye dusunuyorum.
Neden Godaddy kadar piyasa değerine gelince, üzerinde bulunduğumuz coğrafyadan başlayıp, sonu milimetrik hesaplara kadar dayanacak bir yazı olur, o konuya burada girmeyelim zaten uzattım ben fazlaca farkındaysanız
Benim de amacım polemik yaratmak değil, size de seçtiğiniz cümleler açısından teşekkür ederim, amacınızın paylaşmak olduğunu anlayabiliyorum. Zaten paylaşarak biryerlere varabiliriz