vivacruzy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu kaynak tuketim muhabbetide bir tek bizim turklerde var. default template ile pluginsiz wordpress bile kursak cok kaynak tuketiyorsunuz diyorlar. en iyisini yapmissiniz hic uzatmayin birakin bir daha da ders olur.
Konu sahibi efendi efendi rahatsızlığını dile getirmiş. Açıkçası şok oldum görünce. Çünkü normal şartlarda "Dolandırıcıı xxxx, hırsız xxx vs vs vs" şeklinde konular açılırdı. Gerçekten takdir ettim konu sahibini. Helal olsun.

CPU konusuna gelince. Bizim türklerde olan bir şey diyerek verdiğiniz ezici imaj hiç hoş olmamış. CloudLinux sistemini Türkler kurmadı. CPU limitini Türkler çıkarmadı. Birileri bu yazılımları meydana getirdi, sunuculara iyi geldiği için bizlerde kullanmaya başladık. Firmanın ders alması falanda gerekmiyor. Bilmediğiniz bir konu hakkında bu kadar bilgi sahibiymiş gibi asarak keserek bir yorum bırakmanız kimsenin işine yaramaz. Sıfır kurulan bir wordpress ( eklentisiz ) size CPU sorunu çıkardıysa bunu ispatlamanız gerekir. Zira sıfır kurulan bir sitede ne kadar ziyaretçi olabilir. Olsa bile ne kadar kaynak tüketebilir boş sayfa.