CXS i şimdi hatırladım, daha öncede araştırmıştım ama gereksinimleri arasında Apache v2+ var, ben litespeed kullanıyorum ve litespeed ile çalışmadığını okumuştum diye hatırlıyorum.
Biraz önce yazım yarım kaldı, bir tuşa yanlışlıkla bastım sanırım onu tamamlayalım önce.
ConfigServer eXploit Scanner (cxs) anlık bir virüs/shell tarayıcısıdır. Herhangi bir yolla, FTP üzerinden gönderilen ya da dosya açıklarından yararlanılarak atılan zararlı kod içeren dosyalar anında tespit edilerek tercihinize göre silinir, ismi değiştirilir ve karantinaya alınır. Dilerseniz ilgili siteyi de suspend eder ve size eposta gönderir. Clamav bağımlı çalışır fakat kendi virüs/shell veritabanı vardır ve sürekli güncellenir. Bu şekilde bir çok sunucuda spam/saldırı çıkışları engellenmiş ve çok başarılı sonuçlar ortaya çıkmıştır. Tabi her önlem gibi bunların da %100 garantisi yoktur fakat çok büyük ölçüde faydası olur. Tüm hosting sunucularımızda kullanıyoruz. Kesinlikle tavsiye ederiz. Fakat kurulum için profesyonel birinden yardım almanızı tavsiye ederiz. Yanlış ayarlar yapılması durumunda sunucunuzda problem çıkarabilir.
LiteSpeed konusuna gelince, tüm sunucularımızda LiteSpeed kullanmaktayız, herhangi bir sorun yok. LiteSpeed üzerinden de sorunsuz olarak çalışmakta.