Bookingden 2 günlük bir hostel rez.i yaptırsam olur mu ?
Çünkü şunuda düşünüyorum çakma bir rez yaparım 1 haftalık , maaliyeti 700-800tl olur benim yanımda 500-600 vardır adam hayırdır diye sorar. Mantıklı sallayalım yani şöyle 2-3 günlük ucuz bi rez yaptırayım. Sanal kartla oluyor mu ? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
Beni korku bastı açıkcası çünkü sanırım karışık biraz oralar. Terör olayları ve mültecilerden dolayı rahat değilmiş insanlar. Ama sonuçta dediğiniz gibi onlarda insan. Bu polis olmadan pasaport soran ilk defa sizden duydum , okuyan mı gezen mi sorusuna boşuna gezen dememişler. Bunları küçük bir kağıda dipnot ekliyorum. Çok büyük bir deneyim olacağı kesin inşallah güzel sonla biter , gezebildiğim görebildiğim yapabildiğim herşeyi yapmaya çalışacağım.
Korkumun yanı sıra şu avantajımda var. Euro 2016 ve türkiye maçı pariste, stad etrafında binlerce Türk olacaktır herhalde biri de gel kardeşim bende kal der
Maç 12sinde ben 9unda inicem , hemen türk bir restoran bulup biraz konuşmam durumumu anlatmam lazım.
Son olarak dönüşü almak istemiyorum çünkü belki fazla da kalabilirim belki dediğim gibi otostopla yada başka ülkeleri gezerek de dönebilirim. Sanırım bir otel rezarvasyonu , turist olduğumu , öğrenci olduğuma dair bilgilerimi tatlı dil ile açık bir şekilde anlatırsam yeşil pas. Sayesinde girebilirim.