Merhaba,

CPU konusu ile ilgili onlarca belki de yüzlerce bu tip konu açıldı, sanırım tüm forum, siteye giren kullanıcı sayısıyla cpu kullanımının doğru orantılı fakat 10 ya da 100 kullanıcının girmesinin orantıyı çok değiştirmediğini, kullandığınız (sorunları olan) yazılımın bir kaç kullanıcı girdiğinde bile bırakın %20'yi %100 lere kadar cpu yu tavan yapabildiği konusunda hemfikir olarak kaldı.

Bu konuda bir çok konu mevcut, detaylı açıklamaya girmeyeceğim bu yüzden.

Alastyr neden %20 CPU limiti veriyor sorusunun yanıtına girmek istiyorum. Çünkü bu limiti az bulanlar var, yeterli gelmeyenler var bu konuyu açan eski müşterimiz gibi.

Tüm sunucularımızda E5-26xx model işlemciler kullanıyoruz ve bu işlemciler piyasada kullanılan endüstri standartlarında yüksek güç üreten işlemciler, ayrıca tüm sunucularımızda litespeed web sunucusu mevcut, bildiğiniz üzere bu php işlemlerinin daha hızlı ve daha az ram tüketerek yapılmasını böylece de kaynak kullanımının azalmasını sağlıyor. %300 %500 performans sağlıyor diye birşey söylemek yanlış olur, bunun da apache ve diğer web sunucularıyla karşılaştırmaları mevcut. Google da ufak bir arama ile bulunabilir.

Yaklaşık 50 bin web sitesi barındırıyoruz, sizin sitenize benzer muhtemelen binlerce site vardır ve halen barınmaya devam ediyorlardır. Sitenize de baktım, inceledim, ben incelerken siteniz 109.x.x.x ip adresi üzerinde çalışıyordu, ve halen hızlı açılan bir web sayfası diyemeyiz siteniz için.

Ne kaynak tükettiğinizi bilmiyorum, kaynak tüketimi ile ilgili 1 adet destek talebiniz mevcut, zaten bizimkiler yanıt verdikten sonra bir şey yazmamışsınız.

Benim mesajınızdan anladığım iki şey var ;

Birincisi 7 günlük ücret iadesi süresi geçtiği ve artık Alastyr kullanmak istememenizden yaşadığınız ücret kaybı.

İkincisi ise, Alastyr'ın 100 hiti olan bir web sitesini bile barındıramadığını söylüyorsunuz.

Ek : Mesajınızı çok beğendim, başınızdan geçen bir durumu gayet makul bir şekilde anlatmışsınız, sanırım düzgün cümleler kurularak tarafımız hakkında yapılan olumsuz ilk yorum. Ama yine de genelgeçer bir durum değil ne yazık ki.