MiniSky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gitmeden curated content olayı hakkında bir iki bişey paylaşsaydın. Nedir bunun püf noktası.

Bu arada hayırlı yolculuklar
Hocam bu konu üzerinde yanlış anlaşılan bir durum var Bu konu "alın domainleri çok kazanacaz" tarzı bir konu değil. Yani her şeyi ben yaptığım zaman göreceksiniz. Özelden bazı arkadaşlar soruyor başlayalım mı hazır mısınız diye. Başlamayın, bekleyin takip edin gerekirse 3-5 ay bekleyin.

Domainler 25 Lira wp-robot zaten başlı başına külfet... Bunlar çöpe atılacak para değil Bakın mesela aldığım almanca domainlerden biri eski almanca siteme benziyordu için -ki ayrı sunucularda, ayrı whois bilgileri var, ayrı tema- tam spam yemiş.

Google bu ara spam işini baya baya ciddiye alıyor. Blogspot hesabı varmış, sildi maile zarar gelecek diye korktum geliyordu az kalsın ama adsense'de en ufak bir uyarı dahi yok. Bu sebeple açık açık söylüyorum ki acelemiz yok.

Bu konu üzerinde spam nasıl yapılır'dan daha çok spam yapılan site nasıl saklanır tarzı bir çalışma yapıyorum kendi çapımda. Spam nasıl yapılır kısmı kolay zaten.
Bot-Translate-spin-linkleri reklamları sil-zamanla-günde 10-15 içerik gir bitti.
Günde 10-15 özgün kaliteli içeriği Türkçe siteye girsek belki o da Almanca kadar kazandıracak.