prosedürü fazla biraz yani aşırı yasallık istiyor gibime geldi

webmasterlar olarak sevmediğimiz bir durum
Ben başvurdum fakat istemedikleri ürün satışı yapıyormuşum(hosting sektörü). Yani kabul etmediler, eden varsa hangi sektörde siteleri mevcutsa yazarlarsa mutlu olurum.
2 sitem için başvuru yaptım ürünler yasaklı listesindeymiş vesaire kabul etmediler. Paypal'ın gözünü seveyim.
aynen öyle, kabul etmiyorlar çünkü. Ne zaman başvurmuştunuz siz?
resmi evrak istiyorlarmı? ödeme sistemini entegre etsek ileride bizden şirket olduğumuza dair belge isterlermi?
paypal ah paypal yabancı müşterilerime script satıyordum nasıl satıcam üstelik daha büyük proje düşünürken...
Aynen arkadaşlar kaydolurken hem ehliyeti taratıp attım hem de fiziksel adres kanıtı olarak fatura attım, şimdi cevap gelmiş ve ürünüm yasaklı ürün listelerinde bulunduğu için kabul edilmiyormuş

Oysaki altı üstü pazarlama yazılımı ve başkalarının benzeri ürünlerini daha önce kabul ettiklerini görmüştüm. Türkiyeden olduğumuz için mi sorun yapıyorlar acaba.
Şu an mesaj attım bunları açık açık söyledim, neden kabul edilmediğini açıkca söyleyin tam olarak hangi yasaklı türden ürünlerinizde bulunuyoruz bizim türümüzde olan başka ürünleri kabul ettiniz daha önce dedim. Cevap bekliyorum.
İşimiz ciddi anlamda kötü etkilenecek, herkeste paypal varken herkes paypala güvenirken şimdi hangi sistemle ayakta durabileceğiz ki işler ya tam bitecek ya da bitmese bile çok kötü etkileneceği kesin. Şu an çok kaygılıyım.
Basvuru esnasında fırmanızın bulundugu adres, ona aıt bır fatura goruntusu falan ve fırmanın websıtesı adresını ıstıyor. sahıs olarak bu durumu nasıl astınız?
2 seçenek vardı biri firma diğeri şahıs, sole proprietorship olarak ben onu seçmiştim.