Baris ilk olarak super bir deneyim
Avrupaya et ve süt urunlerini sokamazsin yasak.
100ML'den fazla sivi sokamazsin.
Suan Paris cok cok karisik, buna cok iyi dilkat etmen gerekiyor.
ve Parisde cok fazla Turk dönerci, restaurant vs var bunlara git durumunu anlat.
Kacak seni 3-5 saat calistirirlar (temizlik vs ) karnini doyurursun bedava cebinede 10-20 euro para koyarlar.
yemek olayinida Turk marketleri orada pahali olur, Lidl , Aldi supermarketleri var buralar coooooook ucuz (Bim , a101 tarzi) buralardan ekmek 1 kasad peynir al bu marketlerden et urunu alma domuz olur.
lidl da 2,5 litre icicekler 70-80 cent, seni rahat 2-3 gun idare eder.
yaticak yerlerde mutlaka eger disarda kalirsan kizilhac var , otobus ve tren garajlari yada havalimani. Baska yerlerde kalma
öperler.
Türk restorantlarında çalışmayı hiç düşünmemiştim. En kötü belki onların arkada köşede bir yerde odaları vardır iş yerinde kalırım. Olmazsa , artık ben küçük bakkaldan değilde normal marketten almayı planlıyordum erzakları. Lidl ve aldi isimlerini öğrendiğim çok iyi oldu.
Kalacak bir yer bulamazsam havalimanı düşünüyorum ama kizilhac ne oluyor ? Ve acaba camii var mı ? Camii de de kalabilirim
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:30:03 -->-> Daha önceki mesaj 02:26:23 --
yeşilim var demişsiniz süper imkan birkaç bişey sormak istiyorum
1- daha önce yurtdışına hiç çıktınız mı ? pasaportunuzda hiç giriş çıkış var mı ?
2- dönüş biletin olmadan yani ucu açık olarak ve otel rezervasyonsuz havaalanı polisten nasıl sıyrılmayı düşünüyorsunuz ? nerede kalacaksın kaç gün kalacaksın dönüş biletini göster vs. diyerek ve tatmin edici yanıtlar veya deliller görmezse sizi ülkeye almama gibi bir hakları var, ki günümüzde mülteci ve iltica olayları arttığı için bu durumu nasıl aşmayı düşünüyorzunuz?
3- otelde kalmayacaksanız bile booking den ödemesiz veya farklı bir kart no (sallamasyon) bir otel rez. yapın, havaalanında kalacağım şurda köşede uyurum diyerek o ülkeye girmeniz zor
4- kaç para ile gideceksiniz ?
5- pariste hırsızlık çok oluyor, acil bir durumda soyulma gasp eşyalarını çaldırma durumunda nakit sorununu nasıl çözmeyi düşünüyorsunuz ?
1- İlk yurtdışı deneyimim olacak.
2- Ben hali hazırda bir öğrenciyim, Muğla Üniversitesinde ve son senem. Ülkeden çıkışlarda Türk pasaport polisleri soruyorlar dönüş bileti vb. öğrenci olduğum için dönmem gerekli önceliğim bu. İkinci olarak yeşil pasaportum olduğu için diğer ülkelere girişlerimde vizesiz yani otostop veya araba ile döneceğimi iletirsem bir sorun olmaz diye umuyorum.
3- couchsurfing diye bir sistemi söyledi arkadaşlar , buradan birisinin evinde kalacağımı gösterebilirim belki
4- En fazla 100-150 euro alabilirim buda tüm param (dönüş ve orada kalma dahil , birşeyler uydurucaz artık

5- ALLAH korusun