Bu konum ve tavrım ardından kendileri 370 tl ödememden 255 tl sini geri göndermişlerdir arada 120 tl lik bir kayıp mevcut dedicated serverlerde geri iade yok ama biz yinede yaptık şeklinde mesaj ilettiler bende zevk için zaten iade istenmez yapılmaz dedim bana sattığınız ürün söylerken ve alındıktan sonraki özellikleri aynı değildir buda dolandırıcılığa girer sen adama böyle diyorsun veriyorsun alıyorsun farklı çıkıyor işte bu durumda sen 2013 den beri açık şirketten paramın hepsini göndermek iade yapmak zorundasın ve şunu da belirteyim ben bu konunu üzerine bu kadar düşmesem bu konuyu açmasan parayı büyük ihtimal alamayacaktım yani bir kişi parasını alması için peşinizden 1 hafta koşup böyle konular mı açması gerekiyor bilinçsiz insanları dolandırın tabi böyle zor durumda kalınca ödemeyi yapın tebrik ediyorum ve fiberdc yi öneriyorum

Not : kendileri konuyu görünce skype üzerinden direkt gerizekalı mısınız şeklinde hakaret içeren mesaj attılar ve bana insanın asabını bozma dediler ben 1 haftadır asıl sizin bu terbiyesizliğinize hiç bir hakaret etmeyip her zaman doğru üsluplu konuştuğum için kendimi terbiyesizlik yapan biri olarak görmüyorum ve hak edeni yaptım bugün benim başıma yarın sizin başınıza gelir.