Hussein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Prode sayın arkadaşım verdiğim linkte konu yazıyor ayrıca arkadaş forum üzerinde yok ama bilinçlendirme olsun diye
konu açarken hatam olmuş olabilir ilk defa konu açtım şikayet için bir hatam olduysa affola

Özet geçersem konu şöyle;

12.05.2016 tarihinde alan adı satışı yapan @osman3322 adlı üyeden toplu olarak alan adı almak için 90 TL para yatırdım.Daha sonra beklemeye başladım ardan yaklaşık 1 saat geçtikten sonra durumu sordum çünkü alt tarafı 10 domain ve hepsi boşta almak yaklaşık olarak 30 dk anca sürer mesaj attım yoğunluk olduğunu 5-6 müşteri var deyip sıraya koyduğunu olacağını söyledi tabii biraz daha vakit geçince paramı iade istedim o da verebileceğini söyledi bu konuşma olduktan sonra kayboldu sonra geceye kadar ulaşamadım bir web sitesinden alıp satıyormuş bana limit vereyim sat demiş uzunca sayılacak bir mesaj sat kazan ilk başta olumlu gibi görünsede daha sonra vazgeçtim para istedim o da tamam olur dedi "

tabii bu saatten sonra bankaya kredi kartı için borç yatırmış eline ne zaman geçerse ödeyecekmiş....

Kısaca arkadaş güvenilir biri değil ayrıca aldım dediği domain hiç bir zaman alınmamış.

Bana iftira attın diyerek beddualar hareketler savurarak hala ödeme yapmıyor fakat konu linkte olay daha detaylı.

Ayrıca birinden ürün alıp satmak ayıp değil ama başka bir yerden alıp kendi firmasındanmış gibi satmakta iyi değilidir sanırım
bu yazdığınızdan çıkarttığım şu, iade alamadınız konuyu forumda üyeliği olmadığı için anlatamadığınız dolayı kişisel husumetinizi firma hakkında konu açmakta buldunuz