Merhaba, Forumda ve bi çok yer de olumlu müşteri yorumlarını gördüğüm Alastyr firması ile 05/05/2016 ve 16/05/2016 tarihlerin de farklı 2 bireysel limitsiz standart paket aldım.
Bir süre sonra gece 2 siteyede ulaşamadığım için destek mesajı açmışım saat 02:40'de, Allah razı olsun 02:53'de geri dönüş yapıp tekrar aktif etmişler özür dilemişler.
Bir süre sonrada aşırı yavaşlama yaşadığım için destek mesajı açtım. Yeni açtığım ve tekil hiti 100 bile olmuyan sitelerdi sonuçta bunlarda ve garibime gitti. Yavaşlama devam ederken şu an bir sorun yok dediler ve ''ara ara %20 CPU kullanımını aşıyorsanız'' buradan kontrol sağliyabilir siniz, yazılımsal çalışma yapın vs. yanıtları ve nasihatlar aldım.
Ben ne yaptım?
Tası tarağı topladım ayın 16'sında aldığım hizmeti iade ettiler. Ayın 5 'inde aldığım hizmetide 7 günlük süre geçtiği için iade alamadım. 12 gün kullandım onuda tam tamına zaten ve Turhost'a hemen geri dönüş yaptım. Firmadan kullandığım 12 günlük hizmet karşılığı 75 TL para verdim ve şu an boş boşa yatıyor tabiki oda kulağa küpe.
2007-2008 den beri çalıştığım noktahost ve turhost dan hiç duymadığım bişiyi burada öğrendiğim için kaçtım sanırım.
Hizmet almayın öyleler böyleler filan demiyorum dostlar. Velhasıl-ı kelam övgü dolu satıların için de bu kısımlarda aklınızda kalsın biraz. İllaki mutlu mesut bir çok müşterisi ve sevenleri vardır ama ben onlardan biri değilim olayın özeti bu. Sağlıcakla..