Merhabalar ;

Başlıktan anlaşılabileceği gibi konuyu '' Paris yolculuğum için'' açtım.
İki gün önce LİNK de ki ayakkabıyı satıp Paris'e bir uçak bileti aldım.
Yeşil pasaportum olduğu için vize/pasaport işlemleri ile uğraşmadım.
Fakat bu ucu açık bir bilet. Şöyle ki geri dönüşü almadım. Açıkcası alacak durumda da değilim şuanda. Son 1 ay içerisinde ev taşıdığım için bir çok yere ciddi anlamda ödemeler yaptım.

Paris'e sadece gideceğim. 3-5 gün havaalanında kalırım (otel dahi ayarlamadım(ayarlayamam)) , dönüş biletim olmadığını zaten az önce belirttim.

Gidişim 9 Haziran , 12 Haziran da Türkiye-Hırvatistan Euro 2016 maçı var.
Maçın oynanacağı stad Paris de. Bir şekilde o maça da girmeye çalışacağım, giremesem de en azından atmosferi tatmış olurum. (Maçın en ucuz bileti 560 TL )

8 günlük bir sürem var. En azından cebime bir miktar para girerse dönüşümü garantiye almış olurum yoksa ucu acık bir yolculuk belki 15 gün avrupayı dolaşa dolaşa otostop ile döneceğim

Metro - shuttle fiyatlarına baktım. Hava alanından merkeze 12€ civarı bunu dahi vermeyip yürüyerek (17km) yada otostopla merkeze geçeceğim.

Şimdi ; bir kaç sorum ardından yapabileceğim işleri sıralayacağım.

1- Paris de yaşan var mı ?
2- Paris'e daha önce gidip bu konuda bana destek olabilecek var mı ?

İş konusu

Makale yazabilirim (zaten konuyu görüp benimle önceden çalışmış kişiler yorum yaparsa baya referans çıkacaktır)
Beğendiğiniz fakat size ait olmayan makaleleri re-write yaparak %100 özgün hale getirebilirim.
Kabataslak kopyala-yapıştır işleri , haber düzenlemeleri, sitelerinize ait olacak tanıtım(hakkınızda) yazıları ,
isim-marka-domain incelemeleri ses analizi yaparak

8 Günlük bir vaktim var, anlattığım gibi bir miktar para kazanmam lazım.
100 Kelime başına makale ve re-write hizmetinde 1.5 TL istiyorum
Kopyala-yapıştır için standart fiyatlara göre belirleriz
Haberlerin fotoğrafları ve içeriklerinde düzenlemelere haber başı ücret belirler öyle çalışırız
Sitelerinizin tanıtımı için yazılan bir nevi hakkında yazıları için 5 TL istemekteyim. Belki 200 kelime civarı olur belki 300 , 400 bunda bir sınır belirtmiyorum.
İsim-marka-domain incelemelerinde ise marka değerlendirmesi yapıyorum. Ses analizi yapıyorum, markanızın okunuşunu , karşı tarafa verdiği duruşu inceliyorum. Bu şekilde tarafınıza bir kaç isim ve marka sunuyorum hoşunuza gideni seçebileceğiniz bir yelpaze de yani sadece 1-2 isim iletmiyorum sizlere tercih yapabileceğiniz isimler oluyor.
Bunun yanı sıra gireceğiniz sektöre ait en uygun domainleri araştırabilirim.

Gibi gibi arkadaşlar , gerçekten şu kısa zaman içerisinde cebime para girmesi lazım. Umarım derdimi ve bu derdimi çözebileceğim çözümleri sizlere güzel bir şekilde anlatabilmişimdir.

Okuduğunuz için teşekkürler.
(bir de küçük bir ricam olacak , konuyu iş arayanlar kısmına açtığım pek aktif olmayacak bir konu, okuyan arkadaşlar bari en azından yapmacıkta olsa şans dileyip yorum yaparsa konu yukarılara çıkar belki gören okuyan sayısı artar )