ErnestoChe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu nedir biliyor musun?
Günde 3K takipçiyi 6TL'den satsam bunu aylık baz alırsak 180 lira yapar, eğer sen öğrenciysen senin için güzel para. Fakat biz bu işten ciddi paralar kazanıyoruz.

Ya kardeş, satıyorsan sat 7 liraya 8 liraya. Sadece sen kazanıcaksın diye bir şey yok, iyi olan kazansın!

Buranın bir de perde arkası var, arka plan da kime ne zarar veriyorsunuz bilmiyosunuz.
ArmanHAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş çok haklı, İnsanlar günlük 15-20TL parayı çok büyük görüyor. Bu tarz satışlardan gelirini sağlayan insanlar var. Aynı şekilde Oto RT-FAV içinde geçerli. Aylık 20TL'ye oto RT-FAV ne demek ya? 20 kişiye satsan, 400TL para yapar. Bunlara gerçekten birileri dur demeli, piyasa gittikçe kötüye gidiyor çünkü.
Twitter bölümünde bir diğer satış konusu olan arkadaşta düşüncelerini belirtebilir.
@grapyweb
Valla gerçeği söylemek gerekirse arkadaşlara katılıyorum, Twitter son zamanlarda fiyatlar oldukca aşağı çekilmeye başlandı bot hesaplar içinde bir alt limit yok bildiğim kadarıyla böyle giderse piyasa ölücek gibi birşey Moderatör arkadaşlarımız bir değerlendirirse eminimki diğer Twitter işi yapan arkadaşlarda bu durumdam şikayetcilerdir diye düşünüyorum.

Gerci ben herzaman kaliteli işin pahalı olduğunu düşünenlerdenim (Bir Adidas var Birde Abidas var)

Bu arada arkadaşa kızmıyorum kesinlikle sonuçta istediği fiyatı verebilir, kural yok zaten bu konuyla ilgili.