merhaba arkadaşlar ben panel hizmeti ve bir çok hizmet vermekteyim
yalnız skypeden bugun birisi ekledi demo istedi panelim için ve ben suanlık demo olmadıgını izzah ettim ekran görüntüsü istedi benden bende ekran görüntüsü attım önceden panel hizmeti vermişliğim var tabi daha sonra bana -fiyat nedir dostum diyip (elinde hiç bir kanıt vs olmadan) şu panelden fotograf atıp satmaya çalışıyorsun konuna kilit koyduriyorum r10 da diyip beni tehtit etmeye başladı (altında çıkarlarıda olabilir) bende tabi sordum ne panelinden bahsediyorsun falan direk bana bekle burda ağliyacaksın gibi laflar kullanmaya başladı sorgulamaya başlayınca engelledi beni modaretörlerde TUNCAY diye bir tanıdığı varmış tuncay gelince banlatıp konuyu kitleyecekmiş
r10 da bunun gibi insanların olmasını istemiyorm aile ortamını temenni ediyorum bunu burda paylaşmamın amacı insanların emegine az da olsa biraz saygı gösterilmesi ve sebepsiz yere insanların yargılanmaması fotograflarda altta mevcut zaten skype adreside : efeatmaca123 dikkatli olun bu şahıslara tanıyan kişiler etiket atarsa veya tanıyan modaretör arkadaş gerekli işlemleri yaparsa sevinirim

İyi forumlar R10!