Bırakın artık şu saçma sapan yorumları arkadaşlar, nerede eski r10? İşte bu yüzden burada yardımlaşma falan bitti.
Yahu Allah her insanı farklı yarattı, herkesin farklı karakteri var. Adam belli ki zor durumda en azından dertleşmek istiyor. Bu sizin karakterinize belki yanlış ama onun için doğru bir iki yorum her şeyi değiştirir.
Öldürmek? Ha sivrisinek öldürmeye benzemez sanırım, Allah göstermesin. Aynı yatakta yakalasan dahi, tetiği çekmezsin. Ul-an hayatın o kadar basit mi be!? İçeri de yıllarını heba edeceksin, namusun mu temizlenmiş olacak?
Hayatının kalan kısmını hapiste geçirdiğin zaman ne olacak?
Peki ya çıktığında? Herkes "adam" mısın diyecek?
Çıkınca karşılayacak kimsen olursa tabi.
Dünya bu ağlayarak doğduk arkadaş, sinire en iyi gelen şey dertleşmektir. Bırakın artık "ben olsam böyle, şöyle yaparım" palavralarını, ego tatmin edeceksiniz diye insanların hayatı gidiyor ...
Valla hocam teşekkür ederim, Senin 2 yorumun geçekten beni çok rahatlattı.
hocam bence siz daha fazla uzatmayın, eğer inanıyorsanız bizden daha güçlü olana havale edin devam edin hayatınıza ben öyle yapıyorum. ben ne yapabilirim nereye kadar bir şey yapabilirim diyorum Allah'a havale ediyorum. diyelim ki ailesine söylediniz 2 döverler eve kapatırlar yada zorla biriyle evlendirip başkasının başını yakarlar. en intikamla mutlu olan kimse görmedim. bence siz ondan uzun bir süre haber almayın size gelip anlatan kişiler susturun kendi yaşayacağını yaar zaten.
Haklısınız. Bu ihtimalide çok düşündüm. Sonuç sizin dediğiniz gibi oluyor.
Tek yapman gereken farklı ortamlar bulmak. Uzun süredir düzenli bir ilişkim var benimde kardeşim. Ara ara tartışıp ayrılmışlığımız var. Düşünmemek için kafa yoracak bir şeyler yapman lazım.
İllaki aklına gelecek, morelin bozulacak. Farklı ortamlar lafımdan farklı kız arkadaşları edin sevgili manasında değil normal konuşup dışarı çıkıp gezebileceğin. Emin ol çok faydası olacak.
Farklı ortamlardada çok bulundum. Bu süreçte bir çok kız arkadaşımda oldu. Fakat Yediğim kazık unutulmuyor.
Tekrar söylüyorum kendine sordugun sorularda cevap bulamıyorsun buraya gelıp yazıyorsun ama burada yazanların hiçbir tavsiyesi işine yaramayacak.
Yazanların yazıcak olanların ortak paydadaki cümlesi 2 günde dediklerini yapıcak kızı silip atman olucaktır. Bazen gurur ve şeref aşk'tan üstün gelmelidir.
Alkol olayına gelicek olursak büfeciyi zengin etmekten başka bir işe yaramayacaktır.
Buraya Gelip yazıyorum. Çünkü sizden Destek alıyorum. Dertleşiyorum.
Belki Farklı Bir yol gösteren olur diye konu açtım.