şimdi bu yazıcaklarımı sakın yanlış anlama.
Öncelikle kendin ne yapacağını bilemediğin için buraya gelip konu açmışsın. Aslında yapacağın iki şey var birisi bu yaptıgın unutamamak ikinciside defterinden silip atmak.
Kendi kendine karar veremiyorsan buradakilerin unut sunu yap sole olsun bole olsun demeleride senın için birşey ifade etmeyecek. Çünkü sen olayı kendi kafanda bitirememişsin. Kendinden çözmen gereken bir durum bu bunun içinde oturup şunu düşünmen gerekiyor kardeşim.
Bu Kızın bana yaptığı şey nedir ?
Bu kız benden ayrıldığı gece nasıl bir ihanet etti ?
Bu kız sana ve sevgine ne kadar değer veriyormuş ki kısa bir zaman sonra ilişki yaşamış ?
en başta verdiğim tezi çürüterek sana benim şahsi önerim ;
hızlı bir şekilde 2. el olmuş bir hayatı hayatından uzak tutman ..
bugün bunu yapan yarın neler yapar ? bir düşün bunları ..
Seni Gerçekten iyi anlıyorum.
Kaç kere sorguladım. Ama sürekli bir yer patlak veriyor. En başa dönüyorum.
Hocam naptın ya inşallah trolldür.
Troll bile olsa, böyle bir olayda şaka yapılması imkansız.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:05:04 -->-> Daha önceki mesaj 02:00:04 --
bir bayan olarak diyorum ki kusura bakmayın ama eski sevgilinin karakteri oturmamış, içinde varmış seninle düzeyli giden bir ilişkisi olduğu için yapamamış. Arkadaşlar her anlamda etkileyebilir büyük ihtimal senin inadına o kız gibi olmaya çalıştı. Aklına gelmesi çok doğal yapabileceğin bir şey yok bu konuda geçmiş her zaman aklımıza gelir ama oraya takılırsak geleceği göremeyiz. aynı zamanda biraz sert olacak ama aldatılmışsın. yani seninleyken o çocukla da görüşüyordu büyük ihtimal eğer böyle olmasa o gün ilişki yaşarlardı ertesi gün değil. Bazen döverek bile kinimizin soğumayacağı insanlar var örneğin bazı kişilerden o kadar nefret ediyorum ki gözümün önünde ölse 1 damla su vermem diyorum bunlar kötü şeyler fakat insanlık duyguları diyelim içini rahatlatacaksa şunu söyleyeyim yaşı kaç bilmiyorum ama maksimum 1 2 yıl daha böyle gider sonra seni mumla aramaya başlar. Büyük ihtimal baskı gördüğü bir ailede yaşadı ve bu yaptıklarının onu özgür kıldığını düşünüyor. Bence sen daha fazla ona takılı kalma, önüne bak aklına gelecek ama sadece hak ettiğini yaşıyor de geç.
Seninde dediğin gibi , ALDATILDIM. Ailesi çok büyük baskı uyguladı zamanında, Hâla daha uyguluyor. Bazen diyorum Ailesine anlat herşeyi Ama işte hep "ama" lardayım.
Önceden de görüşmüyorlardı. Çünkü çok emindim o konudada.