valla dostum en çok bu işten midemi bulandıran sen oldun . inanıyorumki sende bişiyi biliyorsun onun için bu kadar ısrar ediyorsun. evet bilgisayar 4 senelik bir bilgisayar.adamın dediğine göre 6 ay kiralanmış sonra boşta kalmış. beni en çok cezbeden tarafı ise benim cihazımı alacak olması.
+ sunucunun çift işlemci olması. + quadro ekran kartlarının grafik işlerinde işlemciye yardım etmesi.
inan çok kararsız kaldım.
dediğin şekilde sistemi toparlamyada maalesef bütçem yetmiyor.
yani benim bilgisayarım aslında satılsa eyv dediğin sisteme 1 dk düşünmem toplarım.
Amacım yardımcı olmak estağfurullah.
Son olarak şu benchmark karşılaşmasına bakın ve kararınızı ona verin..X5672 fark atıldığını rahatlıkla görebilirsiniz.
Kaldıki bu i5 6600K nın hız aşırtmasız hali, siz biosdan tek tıkla 4 GHz yapınca o fark %25 daha fazla olucak.
Göz göre kimsenin dolandırılmasına göz yumamam..
Bir altada her iki satılan ekran kartıyla benim önerdiğim ekran kartını karşılaştırdım..Ezici farkı görmemek mümkün değil.
Garantisiz o yüksek fiyatlı sistemi size önerenler bildiğiniz ateşe atıyor..Bir arıza durumunda hiç bir muhattap bulamamnız söz konusu ve düşük performansa hangi akla hizmet öneride bulunabiliyor benim aklım ve mantığım almıyor.