Arkadaşlar merhaba , nickimin Hakkını bir kere daha verdim.
Olayı En başından anlatmak gerekirse, Benim 4 yıldır birlikte olduğum bir kız var. DI .
Neyse Benim manitanın arkadaşı var. R... diye Bununla görüşmesini ailesi dahi istemiyor, Çünkü Bu R.. sürekli
erkeklerle birlikte ve kiminle yatıp kalktığı belli değil.
Bundan 1 yıl önce kadar , Ağustosun 26sı , benim manitanın doğum günü.
Doğum gününü birlikte kurtlayacağız derken, Bu R..... Yide çağırmış.
Ben Hemen sinirlenip Tartışmaya girmeden direk çekip gittim. Oda gidersen ayrılırız dedi. Hiçte takmadım.
Biz 1 hafta kadar konuşmadık. Acı gerçekleri öğrendim. Kendisine bir erkek bulmuş o geceden , 2. gece ise o cocugun dükkanına gidip ilişki yaşamışlar.
Yani uzun lafın kısası, 4 yıldır birlikte olduğum kız 2 günde bir başkasıyla bazı şeyler yaşadı.
Aradan 1 yıl geçmesine rağmen Hâla daha unutamıyorum.
Sizce ne yapmalıyım ?
Lütfen "olumlu" veya "olumsuz" Her türlü yorumunuzu eksik etmeyin. (+R10)
Bırakın artık şu saçma sapan yorumları arkadaşlar, nerede eski r10? İşte bu yüzden burada yardımlaşma falan bitti.
Yahu Allah her insanı farklı yarattı, herkesin farklı karakteri var. Adam belli ki zor durumda en azından dertleşmek istiyor. Bu sizin karakterinize belki yanlış ama onun için doğru bir iki yorum her şeyi değiştirir.
Öldürmek? Ha sivrisinek öldürmeye benzemez sanırım, Allah göstermesin. Aynı yatakta yakalasan dahi, tetiği çekmezsin. Ul-an hayatın o kadar basit mi be!? İçeri de yıllarını heba edeceksin, namusun mu temizlenmiş olacak?
Hayatının kalan kısmını hapiste geçirdiğin zaman ne olacak?
Peki ya çıktığında? Herkes "adam" mısın diyecek?
Çıkınca karşılayacak kimsen olursa tabi.
Dünya bu ağlayarak doğduk arkadaş, sinire en iyi gelen şey dertleşmektir. Bırakın artık "ben olsam böyle, şöyle yaparım" palavralarını, ego tatmin edeceksiniz diye insanların hayatı gidiyor ...