Güncel programlama ve render sistemi için bilgisayar topluyorsunuz.
Dolayısıyla inanmak istemesenizde bir gerçek varki o sistemler eski rahat 6-7 senelik ve günümüz işlemciler tarafından tokatlanması gayet normal bir durum..
Şöyle karşılaştıralım, İ7 920 işlemci mesela günümüz yeni çıkan İ3 6100 tarafından geçilebiliyor. Neden sizce ? Yeni mimari ve yeni üretim olduğundan günümüzdeki herşeye güncel ve hazır olduğundan dolayı..
Ayrıca Render işlemlerinde RAM Mhz hızları önemlidir..Hem eski işlemci alıcaksınız hemde DDR3 1600 Mhz ile video derlemeye çalışıcaksınız kesinlikle tökezliyecektir hadi diyelim tökezlemedi size boşboşuna vakit kaybı sağlıyacak...
Ben size 200 TL DDR4 3000 mhz ram önerdim hemde CL 15 gibi düşük bir gecikme değerine sahip sınıfındakilere göre.
O sistemler o fiyatlar asla etmez, ayrıca yorgunlar çok ağır yük altında çalıştırılarak kullanılmış aldığınızda sıfır sistem performansı beklerseniz hayal kırıklığı yaşıyacaksınız..
valla dostum en çok bu işten midemi bulandıran sen oldun . inanıyorumki sende bişiyi biliyorsun onun için bu kadar ısrar ediyorsun. evet bilgisayar 4 senelik bir bilgisayar.adamın dediğine göre 6 ay kiralanmış sonra boşta kalmış. beni en çok cezbeden tarafı ise benim cihazımı alacak olması.
+ sunucunun çift işlemci olması. + quadro ekran kartlarının grafik işlerinde işlemciye yardım etmesi.
inan çok kararsız kaldım.
dediğin şekilde sistemi toparlamyada maalesef bütçem yetmiyor.
yani benim bilgisayarım aslında satılsa eyv dediğin sisteme 1 dk düşünmem toplarım.