Site adresi : Gizli
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): Aylık Gelir x 10 İstiyorum
Sitenin aylık getirisi: 20 - 50k
Sitenin açılış tarihi: 2014-Dec-26 - Domain 2010 Yılına Kadar Kayıt Altındaır
Kategori, sitenin içeriği nedir: Sosyal Medya Hizmetleri
Günlük hit sayısı: 2K
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 yIL
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Sınırlama Yokdur
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
Merhaba arkadaşlar satışını yaptığım site ile 3 yıldır sosyalmedya ' dayım bir çok ünlü müşterim mevcuttur piyasa fiyatlarının üzerinde satış yapmaktayım ve istifimi bu konuda hiç bozmadım bozmayı da düşünmedim fakat gerek paypal 'ın kapanması gerekse başka işler yapma isteğimden dolayı sitemi satışa çıkardım..
Tek bir banka hesabı kullanmaktayım son 12 aylık 700k civarı geliri toplayıp 12 bolduk den sonra 10 ine carparak sonucu bulabılırsınzı geliri arttırmak sizin elinizde dedim ya ben fıyatlarımla pek oynamadım o yuzden kacan musterıler olmusdur fakat kar marjım yuksek oldugu ıcın az öz iş yapmayı tercıh ettım ıslem bası kar marjınız minimum %500 dur ornek 5 tl harcarsanzı 50 tl kazanırsınız degıskendır tabıkı bu durumda..
Ayrıca gayrimenkul yatırım yaptıgım ıcın geliri o sekılde arttıyorum ben daha cok gayrımenkule yonelmek ıstıyorum sızde yonelebılırsınzı al sat benzeri
Satın alıcak arkadaş oturdugu yerden malesef para kazanamıyacakdır..
Burada ofisimde bizimle 1 hafta takılabilir satışdan sonra ardından sunucular siteler ve hersey kendıne devredilecekdir isterse ofisi de satın alabilir

+250 Tl 3+1 Beylıkduzu Yakuplu Yol Üzeri
Alacak arkadasa önerim sanalpos kullanması yada sıfırdan bir script ile satısı kolaylastırması ben halımden memnunum o yuzden girmedim sanalpos işi de cok kulfetli gelıyro ama gelırlerı kesinlikle arttıracakdır..
Ciddi alıcı arkadaslar lütfen ofisime buyursun onun haricinde site adı vs vermeyeceğim..
Ayrıca 1 Adet Müşterilere özel cep telefonu hattı mevcut dur oda verilecekdir..
Saygılarımla..
12 Aylık Gelir Gider Tablosu Ofisime iştirak ettiğiniz ' de zaten şahit olacaksınzıdır..