Tam 13 ay sonra sayfayı kurtardım! Ne demişler azimli fare mermeri delermiş!..
Sayfayı nasıl kurtardım. Bir daha bu garip sorunun benzerini yaşayan olurmu bilmem ama ben gene de anlatayım.
Defalarca destek panelinden yazdım hatta kendi sayfama tarayıcıdan erişim sağlayamasamda, sayfa yöneticisi uygulamasından yönetici paneline erişim sağlayabildiğime inanmadıkları için mobil yöneticiden reklam bile çıktım

Fakat onlarda işin içinden çıkamamışlardı ve yapılabilecek bir şey olmadığını ifade etmişlerdi.
En azından bari takipçileri kurtarayım diye benzer adla bir sayfa açtım. Forumdan bir arkadaştan takipçi kastırdım. Merge yapmaya çalıştım. İlk başta abone sayısı daha fazla olmasına rağmen yeni sayfayı tutmayıp eski (istediğim gerçek url'yi ) tutuyordu. Daha öncede yaptığım için biliyorum gene sayfayı yutacak ve ben gene panele erişim sağlayamayacaktım. İnatla son bir aydır merge talebine devam ettim. En son geçen hafta idi sanırım yeni sayfayı tutma imkanı verdi. Talebi yaptım bu seferde mergeyi yapmadı

Israrla h1-2 günde bir talebi yeniledim. En son dün yenilediğim talep neticesinde bugün bir baktım merge olmuş. Ula dedim acaba olurmu ? Url için yeni sayfada "me" eki vardı. O eki kaldırıp direk filmizle olarak kullanıcı adı talebinde bulundum ve bingo

geçen sene 1 mayıs tarihinde elimden garip bir şekilde çalınan ve admin paneli görünmesine karşın yönetici paneline erişemediğim ve başka bir sayfaya yönlenen
http://facebook.com/filmizle sayfamı geri almış oldum
I

Facebook : )))