Hocam Facebook taradından Bana İletilen Bu Şekilde Tedbir Amaclı Yerel Bir Adres Eklemenizi Tavsiye Ederim Haritada Çıkan Biryer. TABİ Başka Arkadaşlarada Farlı Sebepler Sunmuşlar Tedbiri Alıp Beklemek En İyisi. Aldığım Bilgi budur Paylaşmak İstedim İnsallah Faydası Olur.
hocam benimde Almanca bir siteme ait sayfam var sayfa birleştirme falan da yapmadım. Organik sayfa. Kasma falan bir şey yok suistimal vs. Alman bayan bir profil var ona bağlı sayfa da sıkıntı olur mu sizce ? Adres falan bir şey yok ki zaten işletme falan da değilim böyle bir bildirimde de bulunmadım.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:42:47 -->-> Daha önceki mesaj 14:41:21 --
Benide bugün aradılar. Dedim sizin editörleriniz onaylamıyor mu bu sistemi, dedi milyarlarca kullanıcı var o kadar çok birleştirme ve isim değiştirme isteği atıyorlarki normal yani diyor ve normalde kullanıcolara tanınan 2 sayfa ismi değiştirme ve birleştirme var diyor. Ama kullanıcılar bunu çok suistimal etti diyor. Yaklaşık 20 dakika konuştum. Çok mağdur durumdayım dedim sayfayı lütfen açın dedim. Diğer arkadaşımız geniş kapsamlı inceleyip aizi arayıp ve mail ile bilgi verecek dedi 2 saat oldu kimse aramadı dah. Acaba tekrar mı destek talebi açsam.?
Üzüldüm, umarım en kısa sürede kapanan sayfalar açılır tekrar. Hocam bu kapatmalar sayfa birleştirenlere mi uygulanıyor ? İsim değitirme vs. yapanlara daha doğrusu suistimal edenlerin mi sayfaları kapanıyor yoksa farketmeksizin sayfa mı kapatmaya başladılar ?