Bence bunu bahane etmiş. Ağır başlılıkla sevginin alakası yoktur hocam. Sizi ciddi manada istese, gerçekten birşeyler düşünse hakkınızda, yaşı problem etmezdi. Çünkü cidden olgun düşünen insanlar akıl yaşta değil baştadır diye düşünür. Hal ve hareketlere, düşüncelere önem verir. Böyle kestirip atıyorsa, başka bir sebep arayın, kendinizi üzmeyin.
Bence Kız Yaş Olayını Bahane Olarak Kullanmış.Afedersinde 10,15 Yaş Fark Olan Evli Tanıdıklarım Var.4 Yaşta Hiçbirşey Sayılmaz.Tamamen Bahane Olarak Düşünüyorum.Size Karşı Birşey Hissetse 10 Yaşıda Sorun Etmezdi Bence.
Daha iyi bir bahane bulamamış sanırım.
kızlar melek değildir. açık olsun kapalı olsun. deli olsun ağırbaşlı olsun. bazen en şeytani planı yapacak kadar gaddarlardır. çünkü kadınların sosyal yönü daha fazladır. ve çok daha karmaşık düşünürler.
seven insanlar iyi bilirki yaş asla bi dert değildir. eğer size yüz verdiyse mutlaka bi çıkarı vardır. ve bu çıkarda bence bittiği için sizi terkettir. geri kalan bahane.
ağalar öyle değil. yaş muhabbetine kadar herşey yolundaydı, bunca yıl tecrübemiz var, bi kızın tepkilerinden ne yapmaya çalıştığını ne düşündüğünü az çok anlıyoruz allaha şükür. başka bi konu üzerinden konuşuyorduk yaş muhabbeti açıldı, o sırada başka bişi yazdı yolladı anlık ben yaşımı yazdım küçüksüüünnnn dedi muhabbetin boyutu değişti
elimiz ayağımız düzgün, bi bayana nasıl yaklaşılır bilirim. önceden yaşadığı bir sıkıntıdan bahsetti burada belirtemeyeceğim özele giriyor o kadarı ondan ötürü çok katı bu konuda.
----
iş yerindeki bayanlara bacım diye ithaf ederim. sanırım onu da bacı dediğim bölüme alacağım