aragorn35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün bana nihayet döndüler... Gönderilen cevabı buraya ekliyorum..
Anladığım şu ki; belli bir süre için yayından kaldırılmış gibi bir durum sözkonusu.. Siz ne dersiniz?

..... Bey Merhaba,

Facebook’la Dua Zamanı isimli sayfanız ile ilgili olarak iletişime geçtiğiniz için teşekkürler.

Öncelikle Facebook'un beğeni silinmesi gibi bir cezalandırma yöntemi bulunmuyor.

Kaybettiğiniz beğeniler, Sayfanızı beğenmekten vazgeçen kişiler ve sahte hesaplardan oluşmaktadır. Geçtiğimiz ay boyunca Türkiye'de yaratılan fakat sahte olduğu tespit edilen yüz binlerce hesap silinmiştir.

Sayfanız, Facebook'un Sayfa birleştirme özelliğini suistimal ettiğiniz için kısıtlanmıştır. İsim değiştirme ve Sayfa birleştirme gibi bazı özelliklere erişiminiz bir süreliğine sınırlandırılmıştır.

Bu karar nihai olup, konu ile ilgili bundan sonraki maillerinize cevap verilmeyebilir.

Eğer Sayfanızda, yayından kaldırıldığına dair bir hata var ise, Uyarının altında Türkçe "İtiraz Et" veya İngilizce "Appeal" butonunu görebilirsiniz.

Sayfanızın yayından kaldırılmasına bu buton aracılığı ile itiraz edebilirsiniz. Bu şekilde yaptığınız itirazlar direk olarak ilgili ekibe gidecektir. Maalesef ben sizin adınıza konu ile ilgili herhangi bir itirazda bulunamıyorum.

Anlayışınız için teşekkürler. Yardımcı olabileceğim başka bir konu var ise lütfen bizimle tekrar iletişime geçmekten çekinmeyiniz.

Saygılarımla,

Koray
Global Marketing Solutions Facebook

Hocam siz ne yaptınız bu geldi mail destekten mi?