Merhaba, arkadaşlar.
Satış Ortaklığı; Türkiye'de,
İnternet'ten para kazanma konusuna en yakın ve en gerçekçi yoldur. Şuan Türkiye'de tanınan ve bilinen hemen hemen bütün markalara ortaklık yaparak sizde
İnternet'ten para kazanma ya başlayabilirsiniz.
Satış Ortaklığı; İnternet üzerinden satışı yapılan ürünlerin satışına ortak olmak demektir. Size sağlanan ref. linki ve banner ile ister sosyal hesaplarınız dan isterseniz web siteniz ya da blogunuz üzerinden satışlarına ortak olarak para kazanabiliyorsunuz. Bu ürünler fiziki bir ürün olabilir ya da indirilebilen dijital ürün olabilir.
Örneğin; bir e-kitaba satış ortağı olacaksınız. Öncelikle yapmanız gereken satışını yapmayı düşündüğünüz e-kitap içeriğini iyi bilmelisiniz ve ürün hakkında tanıtım yazılarını hazırlayıp Facebook, Twitter, İnstagram gibi sosyal ağlar üzerinde çekeceğiniz trafikler sayesinde potansiyel müşterilere ulaşarak satışını yapabilirsiniz. Her başarılı satış sonucunda ürün için belirlenmiş komisyon bedelini hak etmiş olursunuz. Sattığınız ürün 90 TL değerinde ve komisyonu %50 ise bir günde 2 başarılı ürün satışı sonun da o gün için kazancınız 90 TL olacaktır.
SATACAĞINIZ ÜRÜNLERE NEREDEN ULAŞACAKSINIZ?
Buraya kadar satış ortaklığı sistemini kısa da olsa anlatmış bulunuyorum. Şimdi ise peki bu ürünleri nereden görebileceksiniz?
Öncelikle satış ortaklık ağına kayıt oluyorsunuz, bu konuda Türkiye'de bir ilk olan ve benimde kullandığım satış ortaklık ağı olan xticaret ağını öneriyorum. Her türlü ürüne ulaşabilir ve yüksek komisyon ödenen ürünleri satmaya başlayabilirsiniz. Ben faydasını görüyorum ve rahatlıkla kullanıyorum. Şunu bilmeniz gerekiyor xticaret e üye olmak için bir kereliğine 25 TL ücret ödemeniz gerekiyor. 25 TL ödeyerek sisteme üye olduğunuz da artık sermayeniz olmadan sistemde var olan ürünleri satmaya başlayarak paranızı kazanabilirsiniz.
İçinizde bende satış ortağı olmak istiyorum diyen ve bu iş ile bende kendi işimi sıfır sermaye ile yapmak istiyorum diyen varsa. Xticaret üyeliğine
BURADAN ulaşabilir ve inceleyebilirsiniz.
Hepinize Şimdiden Bol Kazançlar Dilerim...
XTİCARET ÜYELİĞİ İÇİN BURAYA TIKLAYIN