By_tozi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun gerçekten faciadan dönmüşsünüz 5 takla az değil. Nasıl oldu hocam ?
ErkanEkin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam gerçekten motor sürmesi çok keyifli bi okadarda tehlikeli
BoraBozdogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ucuz atlatmissin hocam

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
MujaHeed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun. Motor kitledi derken, nasıl oldu, ne oldu?
AliFurkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun, birkaç hafta sürer sızısı sanırım
mecerak48 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Demek ki neymiş , Sadce kaskla olmuyormuş bu işler. Bir an önce diğer korumaları almanız dileğiyle.
MeyT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun.

Motorsiklette en alt seviye, vespa modeller kullandım. Çok hoşuma gitti. Fakat Honda CBR'lar ya da benzer modeller konusunda bilgim yok, muhtemelen sizin de bu tarz bir motorunuz var.

Her ne kadar motora sıcak baksam da, beni motoru almama engel olan tek şey, işte bu yaşadığınız şey. Çünkü kendimi biliyorum ve kendime güvenmiyorum. Ben motor alırsam, en kısa zaman içinde kazalar içerisinde kendimi bulacağımı düşünüyorum ki büyük ihtimal yaparım da...

Motorsiklet, kullanabilene gerçekten çok keyifli. Ancak kendini bilen ve kullanamayacağını düşünen, tereddüdü dahi olan kimsenin yeltenmesini dahi istemediğim bir araç olduğunu da belirtmiş olayım.
haruntt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
motor çok tehlikeli. motordan tehlikeli olan da insanlar.
Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun. Dikkatli olun Motor çok tehlikeli ............
erayaktas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dizlik ve dirseklik olsaydı aldığınız yaraların büyük kısmını atlatacakmışsınız gibi. İnşallah bundan sonra daha dikkatli olursunuz bu konuda hocam.
Metins adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslına Bakarsanız Motosiklet Tehlikeli Değil Sürücüler Tehlikeli.
yasinolmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 taklaya göre hiç bir şey olmamış desem yeridir bence yatın kalkın dua edin. Bir arkadaşım çok ufak hızda şehir içinde dangalak bir teknik servis aracının yandan dokunması sonucu yan şekilde düştü, aslında hız ve şiddet çok yoktu ama tersine geldi zannediyoruz ki bacak kemiği kırıldı(vücuttaki en büyük kemik) ve çok ciddi manada zorluk yaşadı 3-4 ay hep yattı ayağa doğru düzgün kalkıp yürümesi 1 yılı buldu diyebilirim. O yüzden ucuz atlatmışsınız. Ben de motor ehliyetim dahi olmasına rağmen artık binmiyorum motora kendimi riske edemem.
sergenyapim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Motosiklet çok tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Dün gözlerimle şu kazayı gördüm taksi ile giderken;
http://www.haberturk.com/gundem/habe...isan-genc-oldu
Yerler kandı hep hayatını kaybetmiş. Bence çok riskli.

Geçmiş olsun.
Öncelikle hepinizden Allah razı olsun abilerim kardeşlerim 2 teker her zaman için risktir hata sizde veya bir başkasında siz ne kadar dikkat ederseniz edin en ufak bir dalgınlığınıza bakar herşey. Burada Dünyanın En Profesyonel Motorcuları bile kaza yaparken bizimki de normal bi durum ananeme doğru giderken çukur varmış bende süratliydim hiç bir uyarı tabelesi veya etrafında güvenlik şeridi yoktu daha önce defalarca geçtiğim yoldu çukura tam birdim motosiklet kurtaramadı kendini şase demiri takıldı ve motor ayrı bi yere ben ayrı bi yere uçtum taklalar attım havada kalktığımda şok içindeydim yani o durumda kalkmam bile imkansızdı insanlar çevremde toplanmıştı. Allah seni anana babana bağışladı dediler çok şükür bağışladılar bundan sonra 2 teker benim için tamamen bitmiş durumda tabi bisiklet vs hariç Bir hevesimiz için ömür boyu sakat kalmaya arkamızda kalan insanlari ailemizin üzülmesine gerek yok. Siz siz olun ekipmanlıda olsa motora binmeyin ekipmanda her zaman hayat kurtarmıyor ek olarak ekipmanlarım evdeydi montum pantolonum fakat hava sıcak oldugu için giymemiştim birde şehir içi pek giymediğim için.