WebSitesiAdresi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam nedir son durum... Bende seninle aynı durumdayım... Kafa allak bullak...

İlk i30 dedim, sonra fiesta dedim, sonra astra dedim, sonra focus dedim, bir ara volvo bakıyordum, sonra jetta oldu, ardından land rover freelander dedim, ardından bmw 3 serisi dedim, sonra da kendimi opel insignia ilanlarına bakarken buldum... bir türlü çıkamadım içinden...

Arkadaşlar, konu açılmış ekstradan açmayayım;

SW ve 3 kapılı olmayacak. Güvenlik önemli, aile arabası olacak, dizel olması iyi olur diye düşünüyorum. Dizel ile benzinli arasındaki farkın önemini anlatacak biri olursa da sevinirim, zira aynı aracın benzinli ile dizeli arasında uçurum fiyat farkı olabiliyor, yani bu fark aracı şehiriçinde kullanacak olan biri için çok önemli midir, artıları eksileri nelerdir? Bu LPG olayından açıkçası tırsıyorum. %100 güvenli midir bu olay? Ve araca/performansa etkileri nelerdir?

2007 ve üzeri BMW 3.16i lere baktım, bütçeme uygun modeller buldum. Burda da şöyle bir nokta var, araçların çoğu hasar kayıtlı ya da boyalı... Şimdi 60-65 bin verip 2007 model alıp bir de hasar kayıtlısını almak mı? yoksa aynı paraya 2014-2015-2016 sıfıra yakın dizel araba almak mı?

İnsignia'lar kafamı karıştırıyor.. Bütçeme uygun 2.0 dizeller var lakin bu 2.0 olanlar şehir içinde ne kadar yakar? Şehir içi kullanacağız da ocağımızı da kurutmasın...

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
Hocam selam,
Geçen hafta en son i20ye baktım. İstedikleri fiyatlar inanılmaz. Adam geçen sene almış arabayı 50binde. Bu sene 96binde. Fiyatı 42 bin lira. Geçtiğimiz sene 40bine aldım diyor. İlanımın acelesi yok dedi... Israr etmedim ben de ne yapayım.
Bugün 2009 focus baktım, auris, derken astra oldu. Fiyatlar o kadar dalgalı ki bu paraya 2. el araba alana kadar yapıştırayım diyorum sıfırı... Yeni corsa kampanyalı 48bin lira haberiniz olsun. Kasaya bayıldım. Donanım başlangıç paket ama yeterli duruyor.

Velhasıl o mu bu mu derken abonman kartıyla dolanıyorum şehirde en çok ona yanıyorum

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:25:08 -->-> Daha önceki mesaj 16:19:02 --

facerazzi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı şekilde bende arayış içerisindeyim Toyoto auris bakıyordum sonrasında audi a3 honda cıvıc vs bi bulamadık eli ayağı düzgün
Hocam mesele bu işte asıl mesele.. Para harcamamak değil, ödeyeceğin rakama alınabilecek en iyi ve özellikle temiz arabayı bulmakta. Yaklaşık 1 ay önce focus götürdüm servise. Söylenilen sadece arka sağ kapı sacı değişikliğiydi. Test sonucuna göre ise, arabanın sol taraf komple boyanmış ve işlem görmüş. Sol direk dışarı vakumlanmış, arabanın lastikleri 6 senelik, lpg tankında sızdırma var vs.vs. Tabir sert olacak ama hep bir itekleme telaşı sarmış insanları. Şimdiye kadar dediğinin tam anlamıyla karşılığı çıkan bir arabaya denk gelemedim.
Kısmet bakalım.