Databir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dikkat edilmesi gereken husus bu uyarıyı 2 kez yazılı olarak 3 kez mail olarak yaptılar burada kulak asmamak çok mantıklı bir durum olmadı ?

Sizinki si kazaya gitmiş olabilir fakat;

İşini ciddiye alan ve almayanlar diye 2 grup oluşmuş oldu ne yazık ki. BTK af yönünde bir hamle yaparsa zamanında işlem yapan firmalar biz keriz miydik diyecektir.

Hele hele BTK'nın son 4 aydır hiç bir yeni lisansı onaylamadığı bir süreçte elinde lisansı olan işletmelerin daha titiz ve özverili çalışması gerektiği bir dönemde bu fazlaca ciddiye alınması gereken işti.

Sıradaki hamle ise Şirketlerin sermayesinin 1 milyon lira'ya çıkarılması yönünde sanırım kalan 280 şirket arasından da bu işlemi yapmayan/yapamayan bir çok firma çıkacaktır.

Elinde lisansı olan işletmelerin bu 1 milyon olayına ciddi manada kulak asmalarını rica ediyorum yumurta kapıya dayanmadan önlem almakta fayda var.

Ben olumlu bir işlem olarak bakmaktayım 3-4 tane dsl alıpta caka satan işletmelerinde biran önce temizlenmesi yönünde bir çalışma var umarım bu işlemler hızlı bir şekilde tamamlanır ve ciddi manada hem alt yapı hemde bağlantı kalitesi açısından iyi olan işletmeler sektörde kalacaktır.

Açıkçası biz bunu nasıl gözden kaçırdık bilmiyorum benim masamda kalmış ancak KEP adreslerimiz sürekli kontrol ediyoruz hiç bir bildirim yok tek tebligat gelmiş o da benim masamda unutulmuş. İçeride sharepoint kullanıyoruz herşeyimiz CRM üzerinde kayıtlı başka hiç bir uyarı bildirim bulamadım.