veNema34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
AdMingle Nedir?

AdMingle bazı zamanlar reklam kampanyaları yayınlıyor ve sizlerde bu kampanyalara katılıyorsunuz. Sitenizde bu reklamı paylaşıyorsunuz. Sitenize girip reklama tıklayan kişilerden para alıyorsunuz. AdSense ve Reklam ortaklığı yapan sitelere göre tıklama başına oldukça yüksek bir miktar ücret vermektedir. AdSense’de yaklaşık 0,05TL verirken AdMingle 0,15TL‘ye kadar vermektedir. 3 kat fark görülmektedir. Buda AdSense’ye göre 3 kat fazla kazanç demektir.

Sabır + Admingle = Kazanç!

AdMingle’de kazanç elde etmek için sabırlı olmanız gerekmektedir. Bazen 5 gün bekleyebilirsiniz reklam kampanyasının gelmesini. Bazende gün içerisinde ard arda iki reklam kampanyası gelebilir. Siteye her gün birkaç kere girip reklam kampanyasının gelip gelmediğini kontrol etmelisiniz. AdMingle’yi siteniz dışında sosyal medyada da kullanabilirsiniz. Gelen reklamları sosyal medyadaki hesaplarınızdan paylaşarakta para kazanabilirsiniz. Sitenizin sosyal medyada hesabı varsa sayfalarınızda da paylaşarak gelir elde edebilirsiniz.

AdMingle sistemi oldukça iyi bir sistemdir fakat bazı zorlukları vardır. Mesela reklam kampanyaları sıklıkla gelmiyor. Bazen 2 gün bazende 5 günde bir reklam kampanyası gelebilir. Bu yüzden siteyi her gün sık sık takip etmek gerekiyor. Reklam kampanyalarını kaçırmamak lazım. Bunun yanında reklam kampanyaları başladığında birkaç saat içinde sonlanıyor. Hızlı bir şekilde sitenizde paylaşıp tıklama kazanmalısınız.

AdMingle hesabınızda paranız 50 TL olduğunda çekebilirsiniz. İstediğiniz her bankaya paranızı isteyebilirsiniz. AdMingle çoğu kişi tarafından bilinmeyen bir sistemdir. Sitenizde bu sistemi kullanarak para kazanabilirsiniz.

Kaynak
11.05.2016 tarihinde yani 19 gün önce ödeme talep ettim. Sistemde 7 iş gününde ödenecek diyor ama hala beklemede. Yani ödeme yapılmıyor, telefonla görüştüm geçtiğimiz cuma ödeme yapılacaktı yine yapılmadı.

Şimdi telefonla görüştüm inceleniyor ne kadar süreceği belli değil gibi açıklama var.

Gerçi Sabır + Admingle = Kazanç diye bir şey yazılmış üstte buradaki sabır beklenen ödeme için geçerli sanırım.

120 lira civarında içeride param var, ödeme alamıyorum. Reklam yayınını durdurdum.

Gelişme olursa yazarım.

Edit: Ödeme 20.06.2016 tarihinde yapıldı.