yenibilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
* Tanıtım yazısı alırken diğer dikkat edilmesi gereken unsur, sürekli ana domaine veya aynı anahtar kelimeye alınmamasıdır. Genel başarısızlık nedeni budur. Öncelikle ahrefs, moz, majestic gibi online yazılımlar ile tespit yaparız ve müşterilerimizin hangi makalesi ilerleme göstermiş ise, makale içerisinde anahtar kelimesi geçiyor ise, yani top5 konusuna ıdaklanarak link alımları yaparız. Sonuç her zaman kaçınılmaz olur.

burada ne demek istediğinizi tam anlayamadım hocam?
Bir örnek ile açıklamak gerekir ise;
Sitemiz seo sitesi olsun ilk anahtar kelimemiz seo olacaktır doğal hali ile, tanıtımları ve link yönlendirmelerini seo kelimesinde ana sayfaya yapabiliriz.
Diğer yan kelimelerimiz için ise, konu yazmak gerekmektedir. Mevcut konularımız içerisinden, ornegin seo nedir kelimesinde yükselmek istiyor isek, seo nedir kelimesinden tanıtım alıp ana sayfaya yönlendirmenin manası olmayacaktır. Çünki ana sayfada seo nedir hakkında bir içerik bulunmamaktadır ve anchor oranlarınıda olumsuz olarak etkileyecektir. Bunun yerine seo nedir diye bir makale yazıp, tanıtım yazıları ve link alımlarını seo nedir konusuna alarak ilerlemek daha kolaydır ve mantıklı olan alım şeklidir. İçerik düzenli olarak analiz edilir, sıralamaları kontrol edilir ve halen sıralamalarda iyi değil ise, içerik geliştirilme yoluna gidilir. İçerik içerisinde gerekli değişiklikler yapılır ve tekrar indexletilir. Bu durum iyi bir sıralama alana kadar devam etmelidir. Online yazılımlar ile sitenizin en iyi 5 konusunu bulmalısınız, 10 konuda olabilir tabi ki, öncelikle yükselen 5 konuyu analiz etmeniz gerekmektedir. Bu 5 konu içerisinde yine bir örnek ile açıklama yapayım, seo nedir konumuz içersinde geçen "seo" anahtar kelimesine ana sayfa linki verilebilir. Ama seo nedir kelimesine kalkıpta ana sayfa linki vermeniz gerekmez. Ana sayfadan da seo nedir diye bir kelime var ise, içeriğe yönlendirme yapabilirsiniz.