Filmkollik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bırakmış olduğunu like geri dönüş yapılacağını düşünürsek olabilir tabi ama sitenizde bizlerin sitelerimizi gireceği alanın olması gerekiyor. Bir bakıma backlink için önemli. Eksik olan arkadaşlarımızını bu sorunu çözmeleri gerekmektedir. Aksi durumda yapılan yorumların bir anlamı olmayacak ve o siteye yorum atılmayacaktır.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:57:59 -->-> Daha önceki mesaj 16:51:53 --

Birde yorum atılmasını mümkünse beklemeyelim ben bir klasör oluşturdum. Rutin olarak oaradan girişleri yaparak yorumlarımı bırakacağım. Yalnız bana yorum atılsın ben geri yorum dönüşü yapım diye beklerseniz herkes bekler. Onun için mutlak yorumlarınızı ilk siz atmaya gayret ediniz. Ben atıyorum mesela beklemiyorum. Beklesem kimse gelmeyecek gibi görünüyor. Ben atmadan yorum atanlarada geri dönüş yapıyorum. Yorum atacağım konu içerisinde geziniyorum. Gerekiyorsa bir çoğunu okuyorum ve o konuya göre cevap niteliğinde yorum gönderiyorum. Yorumlarımda da anlayabilirsiniz. Yazınızda kalma süresininde önemli olduğunu biliyorum. Yanı bir yazıya yorum atıp çıkmak yarardan çok zarar verecektir. Bu sebepten okumanız zarardan çok yararda sağlayacaktır. Bir kaç dakikanızı mutlak ayırın. Birde google arama motorunun mouse imlecinizi takip ettiğini bilmelisiniz. Adsense de bir uzamana sordum ve mouse tıklamalarını takip ettiğini belirtti. Lafı uzatmayalım özet olarak okumak ya da belirli bir süre sayfada geçirmeniz kimseye zararı olmaz. Kolay gelsin.
arkadaşımın belirttiği gibi sitelerinizin adreslerini yorumlarda belirtirseniz mutlaka geri dönüş yapılır birde yorum alanlarında site adresi yazmayan arkadaşlar yorum beklemesin;

iyi çalışmalar.