By_vezir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben Adsense'ye başvuruyu yaptım, aylardır Adsense anasayfasında şöyle yazıyor;

Hesabınız inceleniyor. Sitenizde reklam oluşturarak incelemeyi tamamlamamıza yardımcı olun.
Aşağıdaki düğmeyi tıkladığınızda, yapmanız gereken bu son işlemler için size yol gösterilir:

Bir reklam birimini başarıyla oluşturdunuz
Reklam kodunu http://www.***.com.tr adresine yerleştirin
Ya da başvuruyu farklı bir web sitesini kullanarak yeniden gönderin

Reklamı yerleştirince de reklam çıkmıyor zaten. Akıbeti ne olur bu durumun. Ben 7-8 yıl öncede kalmışım böyle onaylamalar yoktu o zamanlar

Reklam kodunuzu, tam olarak AdSense hesabınızın Reklamlarım bölümünde göründüğü şekilde uygulamayı ihmal etmeyin. Reklam kodunuzu uygulamayla ilgili yardım almak için Kod uygulama kılavuzumuzu inceleyin.

Reklam kodunu uyguladıktan sonra, boş reklam birimlerinizi iki yolla kontrol edebilirsiniz:

Reklam biriminizi sayfanızın içeriğinin yanına veya içine yerleştirdiyseniz reklam birimine, seçtiğiniz reklam birimi boyutunda yer açmak için diğer içerik yer değiştirecektir.
Sayfanın tüm içeriğini vurguladığınızda (ör. Microsoft Windows'da CTRL+A, Mac'te ise ⌘+A ile), boş reklam birimleri tekrar, seçtiğiniz reklam biriminin boyutunda görünür olacaktır.
Bu yöntemlerle reklam birimlerinizi göremiyorsanız lütfen reklam kodunu tam olarak hesabınızda göründüğü şekilde uygulayıp uygulamadığınızı tekrar kontrol edin.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:49:05 -->-> Daha önceki mesaj 21:45:28 --

adanali01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kazancin silinmesinin nedeni nedir 50 tl bugun kazanc diyor 5 dk sonra bakiyorum 35 tl dusmus sacma bi durum degil mi
Kazançlarınızdan kesinti yapılmasının nedeni, geçersiz tıklama etkinliği ya da Google politikalarına uygun olmayan etkinliktir. Google, bu tür etkinliğin görülme ihtimaline karşı, yayıncı hesaplarını periyodik olarak incelemektedir. Hesabınızda bu tür bir etkinlik tespit edersek, kazançlarınızda düzenleme yapar ve bu tıklamalar için ödeme yapmış olan reklamverenlere ödemelerini iade ederiz.
Nadiren de olsa, belirli reklamverenlerden ödeme alamadığımız için kazançlarınızdan kesinti yapılmış olabilir. Bu reklamverenler, çalıntı kredi kartları kullanmış veya borçlarını ödememiş olabilir. Böyle bir durum söz konusu olduğunda, içeriklerinde bu reklamverenlerin reklamlarını gösteren yayıncıların bakiyesinden söz konusu geliri düşmemiz gerekir.

Bunun tekrar olmasını nasıl engelleyebilirim?
Yayıncıların, geçersiz tıklama etkinliğinin olası belirtilerine karşı, AdSense hesaplarını devamlı olarak izlemelerini öneririz. Trafiğinizin nereden geldiğini bilmek sizin için önemlidir. Web sitenizi tanıtmak için reklam kampanyalarına ihtiyaç duyduğunuzu biliyoruz, ancak bu tanıtımların ne tür trafik oluşturduğunu izlemek de eşit derecede önemlidir. Başarılı bir izleme için, sitenize çekilen trafiği Google Analytics gibi bir web analizi aracı kullanarak izlemenizi öneririz. Trafiğinizi kanallara ayırmayı ve bu kanallardan gelen trafiği izlemeyi de deneyebilirsiniz.