iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Durup durup bu konuya mesaj mı yazıyorsunuz? Aynı şekilde adama yazmışsınız önceki sayfalarda . Anladık siz çıkarttınız sıralamada bilmem ne tabelacısını. Çıkartırdım diyeceğinize biraz yardımcı olun da kendisi çıkartsın. Gelip buraya link ekleyip hava atıyorsunuz.
Hangi mesaja kaç yorum yapacağımı sana mı soracağım? Yaptığın yorumların yarısı millete laf sokmaya çalışmaktan ibaret.. Ne ayak sevgilin mi terk ettide milletten hıncını almaya çalışıyorsun.. Benbenim yorumlarımı benden iyi takip ettiğini sanıyorsun aklıncada laf sokacaksın ama önce yaptığım yorumu oku bu yorumla ne alakası var!.. Önce benim kadar ipucu ver sonra ukalalık yap. Şimdi bas git işine bak dalgana bir dahada benim yorumuma yorum yapma!..
Ajiba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu açılma sebebini anlayamadım. Site arama sonuçlarında ilk sayfada çıkıyor zaten. Sizin seodan beklentiniz arama sonuçlarında ilk sayfada çıkmak mı ? Yoksa müşterileri sitenizden kendinizi aramaları ihtiyacı hissettirmek mi? Eğer ikinci şık için düşünüyorsanız hadi bir ipucu; description'a +90.. tel no ekleyin! ( böylece mobil arama sonuçlarında telefonun aramaya hazır hale gelir) + site tasarımını gözden geçirin. Bol şans, başarılar.